【PC/XBOX/PS】Division 2 全境封鎖 2 討論區 【9】

893 回覆
4 Like 3 Dislike
2019-05-12 16:20:01
有無人帶升
2019-05-12 18:29:35
隻game未汁咩?
2019-05-12 18:31:23
crying baby
2019-05-12 18:55:25
我意思要齊parts先出圖呢個設定on9
你又做乜姐你
2019-05-12 19:03:23
抖抖先,等下次更新左先再刷... 執箱好煩
2019-05-12 20:23:02
2019-05-13 00:40:28
我齊 parts 啦,係仲等緊酒店入侵任俾我拎設計圖
2019-05-14 10:03:28
Maintenance - May 14th, 2019
Greetings Agents,

The servers will shut down for a scheduled maintenance Tuesday, May 14th at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT. Estimated downtime is approximately 3 hours.

Title Update 3 will be installed during this maintenance. Full patch notes will become available tomorrow.

Download size will be approx. 6.5GB.

Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.

Thank you,
The Division 2 Team
2019-05-14 10:44:40
見人用女神 一槍一隻英雄具名 係正常定點 cheater?
2019-05-14 10:46:17
PC tg 谷 歡迎約戰 交流砌裝心得 新手都可以入

https://t.me/joinchat/DDZjvA8Hb8tvjRimUg_pZA
2019-05-14 11:29:07
砌裝理論上係可以既
不過我都唔知點砌了
Btw 佢打中就係 打唔中就柒頭
2019-05-14 11:43:47
想問下m60 e6要彈夾定射速?
2019-05-14 12:00:46
我要彈夾, 120飛加埋把自由, 幾爽
2019-05-14 12:06:08
我有三把係倉
洗完二把加射速,
一把中傷一把接近頂傷,
一把加彈夾接近最頂傷,
諗緊用二射速頂一射速一彈夾
2019-05-14 12:18:14
無追po,想問下TU3個新校準係咪淨係加轉移分數上限?
2019-05-14 12:57:55
高菁傷 天賦全堆爆頭可能得掛

我堆武傷 無宿敵buff 英雄要2-3槍頭
2019-05-14 13:04:42
呢把野高風險高回報
2019-05-14 19:42:46
更新完377 繼續萬金油
火體俾人nerf到on99
等raid
2019-05-14 22:18:44
無知一問,ps4 黃金版 個code係咪包埋year 1 pass?
2019-05-14 23:39:45
點解大飯店唔掉設計圖架
2019-05-14 23:40:59
復仇女神?
要儲齊4個奇特零件先會跌架喎
2019-05-14 23:49:39
更新完打國會彈咗2次game
2019-05-15 00:45:14
改咗 好似唔駛齊都出(好似)

未出就打多場 其實都好易出....
2019-05-15 00:46:07
儲齊喇 但唔知點解唔跌
見巴哈有人話去製作台 但又唔見 唔知係咪要等補貨
2019-05-15 01:37:20
改做入侵任務先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞