【PC/XBOX/PS】Division 2 全境封鎖 2 討論區 【9】

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

1001就自動開post啦
手套有無插藍色既配件? 係咪多數得黃色?
而家打3/4級控制點唔再出圖
咁打黎估乜?
跌既裝又無特別靚
完全係攞苦黎辛
其實一開始打3/4級拎圖係搵笨
不如解每日/每週仲好啦
點解搵笨 有圖打都ok呀
解支線都有啦
3/4啱啱出個陣根本唔係人打
我試過同3個戰友一齊開拖
都要打3-4次先得
不如單兵解支線仲好
邊有咁多支線做
所以依家我半棄了
啲野俾佢地改到人唔似人 鬼唔似鬼咁
想話單兵打個2級既
我屌佢老母無啦啦入面有隊精英巡邏小隊係到
唔小心殺埋就直撚接4級
CLS立即難打左幾億倍
仲有啲白癡民兵
想放信號彈個陣就無啦啦自己mark好點衝過黎
但衝10世都唔撚到既
搞到我卡死左
最後仲要我打場任先冇事
UBIIDIOT真係屌少佢一日個老母臭閪都唔得架
4級咪打住其他控制點等佢降 三級好易打 單人都過到
明顯係你打得廢
無計啦
再勁既功夫
冇好既上網
點打得出呀
想問下咁多位高手, 打象牙鑰匙中途死左,可唔可以再打返果條鑰匙.
啲勁人應該刷到冇野好刷,
宜家街場啲人好廢,
單刷仲好過組隊
街場打潮夕,打到射飛彈個 part,見住兩個隊友縮係最後面放機槍塔,拎住枝 assault rifle 係到𨳊射

我心諗做乜𨳊?objective 得我同另一個人做
有冇人打象牙?
我射極有黃布個堆窗隻獵人都唔出黎既
潮汐最尾我通常用氧化彈狂射
費時啲隊友為咗清啲objective衝前比怪圍死
係佢地想衝去打objective前已經比我用氧化彈乸到爆哂
所以我清完就即走,但係隊入面得個機槍塔,又射唔準嘅隊友真係火都嚟
遊戲時間同一日你死左佢唔會消失
而係不斷係街到搵人打
(好似係)

搵唔到隔一日可以再召過
我諗我都係得返個高菁英傷既飛龍口罩可以刷

鬼咩
佢出左一大堆準備更新既野比你睇
又講明出515裝
你依家玩真係唔知點咁
除非你本身套裝真係唔齊啦

利申:280hr
thx.
砍犀牛不能只有我用狂壓的被砍
PC tg 谷 歡迎約戰 交流砌裝心得 新手都可以入
https://t.me/joinchat/DDZjvA8Hb8tvjRimUg_pZA
(轉自巴哈)
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=24460&snA=24883
請注意
以下數值皆是PTS數據
上正式服前皆有可能會更動

Aces and Eights(五件及六件套效果為精準射手特化專用)
二件套:+20.0%武器控制 +20.0% Weapon Handling
三件套:+20.0%準確度 +20.0% Accuracy
四件套:+10.0%射手步槍傷害 +10.0% Marksman Rifle Damage

五件套:Dead Man’s Hand
藉由射手步槍射擊敵人來翻牌,爆頭射擊可以翻兩張
flip a card by shooting an enemy with your Marksman Rifle, headshots flip two.
FULL HOUSE:填滿彈夾並停止消耗子彈,持續十秒
Full House refills your weapon and stops ammo depletion for 10 seconds.
鐵枝(四張相同):獲得30%額外護甲,持續十秒
4 of A Kind grants 30% bonus armor for 10 seconds.

雙A雙8:接下來五顆子彈提升100%傷害
Aces and Eights grants the next 5 bullets 100% damage.

六件套:Sheriff’s Favor
Dead Man’s Hand效果可以讓小隊/Raid成員共享增益
Effects of Dead Man's Hand are applied to all of your Party/Raid members.

TIP OF THE SPEARS(五件及六件套效果為生存專家特化專用)
二件套:+20.0%脈衝技能強度 +20.0% Pulse Skill Power
三件套:+20.0%冷卻時間 +20.0% Cooldown Reduction
四件套:+20.0%對菁英的防禦 +20.0% protection from Elites

五件套:Electromagnetic Trigger
十字弓現在可以裝備近炸雷管(Proximity Detonators),可製造出9公尺的脈衝
Crossbow bolts are equipped with proximity detonators. On impact, bolts trigger a 9m pulse.

六件套:Aggresive Recon
擊殺一名敵人後,將會在原地觸發一個小範圍脈衝
小隊/Raid成員將可對被標記的敵人造成20%額外傷害
When killing an enemy, trigger a small pulse from their location.
Party/Raid members deal 20% extra damage to pulsed targets.

NEGOTIATORS DILEMMA(五件及六件套效果為爆破專家特化專用)
二件套:+10,000擊殺後回復裝甲 +10,000 Armor On Kill
三件套:+30.0%生命值 +30.0% Health
四件套:+30.0%爆炸抗性 +30% Explosive Resistance

五件套:BLOWBACK
Launch a grenade at the target that depleted your armor, can occur once every 3 seconds
對耗盡自身裝甲的敵人投出手榴彈,每三秒可觸發一次

六件套:PRESS HOME AT THE ADVANTAGE
製造爆破傷害後會有一個新的Buff:投彈手,可疊加
該buff每層提升小隊/Raid成員+10%爆破傷害及玩家本身10%額外裝甲,持續十秒
Explosions caused by the player stacks a bombardier buff. Each stack of the buff grants Party/Raid members +10% explosives damage and the player with 10% bonus armor for 10s.
TIP OF THE SPEARS(五件及六件套效果為生存專家特化專用)
二件套:+20.0%脈衝技能強度 +20.0% Pulse Skill Power
三件套:+20.0%冷卻時間 +20.0% Cooldown Reduction
四件套:+20.0%對菁英的防禦 +20.0% protection from Elites

會唔會有人為左你嗰20%CD而放棄3個天賦呀
而家我都係刷緊個 +瞄準穩定性 天賦口罩,要齊嘅都齊晒,除非你所有 build 都想要有啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞