【PC/XBOX/PS】Division 2 全境封鎖 2 討論區 【9】

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
雖然好like全境2,但早係有啲悶,返左賓州廣場玩。
全境1啲任務真係好玩好多。
有冇人帶打RAID..無朋友...
換哂成身無武器加成既裝去試兩把黑市m60, 兩把都係精神錯亂,一把白字20k, 一把白字18k, 但去試槍,打頭同打身兩把都係扣差唔多 係咩玩法

有無人個真實點計出黎
武器基傷*(1+武傷%+槍種傷%)*(1+爆傷%)*(1+爆頭傷%)*(1+菁傷%)*(1+其他傷害加成,如探子)
Ps4而家少左好多玩家
毫無新嘢得個完全唔friendly配對既raid
咪仲衰過當年D1未出expansion嗰時
D1都仲叫做可以喺暗區追人10幾條街
淨返果D係hardcore

利申: 仲有晚晚玩
玩咗1個月就厭倦咗真係有d悶
係咪好似就出第4個特化技
等出新野
20k咁少?
M60基本26k左右最高
你d傷不似世5
完成左raid更加悶
日日清D每日任果d料都夠皮了
今次刷裝係襟玩過1好多,數值反差大,反面睇就好很厭倦
卡左係4王 搵唔到人打 join過幾隊 話有無情 點知連第一隻肥佬都殺唔到ps4版
就係想知點睇白字 有時3xk, 有時2xk, 亂到痴線
根本玩唔落去
戰隊本身設計都不利溝通, 玩左一個月後轉左兩次戰隊, 兩次都係因為成個戰隊無晒人, 就算去第三個戰隊, 去到尾每晚都只有2, 3個人ONLINE, 我覺得隻GAME最失敗係幫唔到人識新朋友以維持玩落去既動力
當佢既8人副本出左, 了解玩法後我就決定唔玩了, 因為明顯呢個副本係俾hardcore玩家, 咁輕玩家仲有咩野好玩, 下次大更新要7月, 我諗無幾多個輕玩家可以KEEP住玩到7月, 或者去到7月再上線睇下情況都唔奇
同感, 出左8人反而冇玩
個分野係大 我都有幾個輕玩家朋友棄左

我同講有咩天賦好用 佢地話之前掉左唔少靚裝 留左好多位儲綠裝 陰公
無失誤疊5層去打你就威喇
係成隊得一個人有無情
division 1 哨衛無敵
division 2 綠裝世界級垃圾
唔好玩啦 我見隊友有無情我都打定輸數啦
講真, 你條友都幾串, 做你隊友都幾慘
串d咩?
4王d肥仔我用機槍都要射80粒先死
即係一排彈時間內殺唔死就全隊完
大佬 入得raid都唔想troll人 打唔切累成隊輸都唔想啦下話
如果你話打車好有效既 我未試過 會研究下

我無話無情唔勁,但前題係有信心疊到五層打囉
小弟ps4既
raid起碼出配對比人熟習下點打先啦
啲人試完唔夠打就自然會升下裝睇下攻略
依家入場費已經要等齊8個人
當你好彩齊人入到去卡boss是但一個走又要再搵過
等成晚玩幾個字有鬼人玩咩

唔打raid直頭可以棄得
仲叫人比錢買season pass
買season pass我不如比多少少買d1 黃金版
ubi真係執柒佢算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞