FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (277) 劇透狗走入嚟等單機啦

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
用緊Tie仔 10chem
成日輸頭鎚 下路就都係最top 冇諗住換
抽到辛度先算
上年係做完古烈治再賣身家做韋拉,其實都應該夠,到時再研究下
其實講黎講去最on9係6隻神獸唔出moment
搞到除左打draft外 唔會試到果6張神獸
Moment大哨15m都無人放 佢張卡又唔會抽到

所以外國community果邊都話ea下年唔應該出moment
同埋老馬同cruyff出moment sbc得一個原因
就係唔夠meta同勁
韋拉唔貴,要做難度唔大
未nerf Fitness之前
Cruyff係Top tier

係nerf左之後變弱姐
Shooting power 低真係好難玩
我反而覺得下年佢會繼續出moment, 經過今年, 大家心中都知prime唔係最top果張icon了
打draft用過張moment r9真係亂禁口都會入,moment 古烈治無抽中過用,對人地搶唔到佢波,捉到佢路都會俾佢撞開過,只可以封佢路線
我都覺得moment會keep住 因為。。。有錢賺呀屌你老尾
最好 睇佢下年玩死自己

sbc 唔係抵玩又勁到仆街都唔撚砌

佢一發窮惡就會亂尻咁出卡 玩下換下好過
啱啱計完數,爭40萬左右就夠砌
下年出埋super moment
fb都係得伊巴 雷斯 丹狗 vidal係勁
如果佢唔一開始出呢啲
去到中後期先出 更加唔想砌
fb concept幾好,ibra, luiz呢d用到end game, 聖卡西,施治呢d平平地砌來做祭品
施治第二類卡黎
但係佢fb得幾日比你整
雷斯個陣就係唔夠時間搵錢砌
比多少少時間都好啦
比多幾日 炒家邊有肉食,點迫人貨金抽pack
好興幸果陣砌左fb ibra
果時ibra頂價都俾人秒
出ibra前有段時間係肥料低位,我個時入佐幾隻ibra 6xxx
準備好棄驚
棄個令鐘無用的
明明唔駛用ibra都砌到

哩個現象點解釋?
一出solution個陣好多人抄
同埋唔使煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞