FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (277) 劇透狗走入嚟等單機啦

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
wass, henderson, benzema, mata, silva, talisca, hulk, falcao, casilas

全部高級肥料
我有final check,我做完會將每一隻人都試下放返個低一rating嘅睇下會唔會夠,例如sommer個位放隻83,或者vvd個位放隻90去試
我頭先再望返,我應該會抽返起隻泰利斯卡,買返隻最平嘅88塞落去
花膠同cdm naldo尋晚想祭先發現一早祭咗,但又醒唔起祭咗去邊,唔知係咪費托
似係啦 , 係咪 隨機FLASHBACK SBC
呢個咁伏唔會做啦,想要嘅嗰幾隻本身一出都做晒
有D SUP9 100K做返黎, 如HULK, LIMBOXXXX
無撚用的, 只可以祭
又無左每隻幾萬
如果係本身費托
個陣CDM NALDO同花膠好似都未出
真係完全唔記得祭咗去邊,廢托之後已經開始儲肥料好少做sbc, 連陳七vs金章安都考慮咗好多日,最後兩個都冇做
除咗iconic, bronze同silver,我會全部砌晒先一次過submit,費事蝕。
最祭唔落手係隻bale, 拎嚟擺都唔比ea撚多次dklm
想收coin 越便越好
有興趣放既巴打 telegram@hihi6677
高rate肥料個價上上落落可能爭幾千,到全部砌好晒以為已經用晒最平肥料嗰陣,再落手買返晒嗰陣可能已經唔同晒價
https://elmaano.github.io/sbc/

可以用呢個神器幫手,入埋價錢計到最盡
祭品都係優先祭哂d中後場先
前場d少用聯賽最好留一/兩件以防有特別weekly obj要刷
好撚好用喎
集燒味放狗硬ban於一身
正喎
THANKS CHING
所以點都起碼擺佢喺sub
幾時先有prediction of totw
辛度+包皮 COMECOMECOME
係時候要吸運了
之前otw任見平入佐堆變晒蟹貨
FUTBIN咪出左好耐
差唔多嫁喇 起碼有得望下先
有3,4隻屌得過會唔中番隻入到隊 都就完game俾我中一隻都好 玩左半年 冇一隻做到sub or above
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞