FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (277) 劇透狗走入嚟等單機啦

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
打埋今個wl我都賣94屁馬做埋淨低嗰幾格古烈治
細哨咁貴真係貴在EA整呢個模組個誠意,還原度100,擰身擰勢個啲幅度,條馬尾,啲小動作同細哨當年一鳩樣
因為細哨 我先鍾意巴西 先鍾意巴塞
細哨 5*sm + 有身位 力量 <- 100萬
獨特模組 跑姿 馬尾 <--150萬
索性用返92尼馬 , 加強中場強度
totks 應該好d 琴日用左三場
買左撚唔掂...
打邊好似勁d
入得好少波,係可以屌贏d55波
不厭其煩地問一問 , 因為我未做過icon sbc
我打算聽日入肥料
83 84 85 86 87 估計會比現在平
88 89 90 91 就睇情況
你地做既次序會係點?? 定其實隨心
正有此意,計過數應該啱啱好,就算爭都唔爭得多
你擺佢係邊
唔特登做比佢好難入架
最易入波係st cam
由頂做起
我會度縮啲,用晒啲刷返嚟嘅人,紅卡,untrade黑卡同肥料,由低開始一次砌幾個先一齊submit, 盡量用晒啲untrade同買最少嘅人
跟住淨低嘅都係自己砌一次睇下平唔平得過個solution, 盡慳
擺邊佢有助攻同快攻

打cam 對親都對面都塞住前面無位射..
ST CAM 係我入最多波既位置
左右翼好睇佢肯唔肯跑 肯唔肯攝位
除非你SM好勁 , 次次傳比佢邊線撚到入禁區BAN

近排打得少 八場五球
頭搥 扭完再射既都有
好撚好玩 特登攞佢黎扭
已經唔理輸贏
我有 1隻92 , 2隻89 (HAHA其中一隻係丁力)
4隻88, 2隻87, 2隻86 硬吹
我已經搵定D SBC SOLUTION 個RATING 組合可以FIT埋隻92迪布尼落去
我st 86son
cam 朗甸
哲學家同anderson做工兵比波佢地
我都同樣心態
輸緊都扭又插花又盛,收到兩次message 俾人串pay to lose
打cam 正 有助攻有入波 一路插下花條馬尾一直fing

諗唔掂左後防加keeper...
上定下好d ?

兩隻lb 都係 untrade

而家已有seedorf 加荷甲lb cb,隻lb好好玩想keep 但會冇keeper 用 一係法甲一係用icon

lb robertson 準備futswap換,而家1516 緊
屌你老味dr贏到7-0完場結算彈我出menu
8CHEM 德拉費高? 老老實實對甘佩比印象麻麻
之前刷落嗰堆卡好幫得手,基本上我淨係得返3,4個squad要比錢做
更新完一樣會斷線
希望聽日抽到高RATE肥料紅卡
GOGOGO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞