FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (277) 劇透狗走入嚟等單機啦

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
油鷄使唔使由hawk 改加傳同扭?之前一直打4231wide 油鷄打St 細哨打cam
唔使啦食HAWK夠做
之前對過人玩433 燒味大陣

琴日入隻基佬 + collins + ibra 三前 set stay forward 柱 cut 中 壓上禁區

屈尾柱係幾搞鬼
有冇巴打放ac 有冇icon都得 志在水尾玩下fifa19

https://t.me/reuswing
早2星期入佐古烈雖然跌到PK,都叫試過,打draft 94neymar好勁,想上轉下係咪downgrade佐
得mbappe同古烈,sandros 係trade得

攻好左 守差左

player pick upgrade
我都知防中唔夠守同son唔夠chem,用過先知古烈治同謝拉特/比提係完全唔同層次,中場吸晒d波,勁到顛。無必要真係唔好做d唔勁既icon,依個卡死佐
agger, 所以打算一9祭晒raul同crespo比古烈治,唔係唔勁,不過唔係爆機神獸
好好睇
咁多巴打睇完 , 唔洗返工咩...
等聽日派彩 做埋mm有淨d硬吹廢金做少少算
一早拎定假是常識吧
有朋友叫我唔好上連登, 出面連個標題都係劇透
上個ut post都有人po段水蛇春咁長唔知真定假既劇透 連登真係好危險
我寧願做多d flashback sbc 都唔做icon sbc
咩crespo raul 真係唔太勁
未睇又介意劇透嘅最好熄哂所有social media 佢
SB電腦開左終極迫搶mode
半場啲電腦冇曬血咁滯
然後冇血照樣迫
聽日派彩揀硬吹
咁就拎咗幾球去祭
我打算做細哨sbc
但人都未賣已經開始緊張
希望用得掂
唔做隻loan試下先?不過對親都覺得又扭得又撞得,好撚勁
係喎 可以做隻loan玩下先
玩住先 捱到聽日就賣人
Lloris 有冇食評
Carnival 定 totks 好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞