FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (277) 劇透狗走入嚟等單機啦

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Dr D人慢半拍 搞到又甩腳又仆街 出個波都冇人接到
我會text對面問佢係咪刷,佢係既一人入一球,1:1再認真打
其實icon個價都唔會點回升
一黎唔再出icon sbc
二黎出tots 大部分卡都會勁過堆icon
而貴價既prime就跟返sbc個價 近期肥料價跌曬 prime個價都跌20-30萬
建議巴打想玩就買啦 本身就應該係玩返自己鍾意既球員 加上幣值都會係咁跌
勁果啲只會係咁跌
手足分析得非常好做返隻自已鐘意嘅prime啦 今個月仲要有隻唔駛錢嘅base icon 換

得16萬有咩位可以換下 有啲想賣咗隻紫福補錢換其他st
咁多人仲諗住今次跌完會升
今次唔係panic sell 今次唔會上返去
Dead eye
想問問Prime r9 算係扭扭樂type 定係牙朗type? 玩過94 有點不上不下的感覺。
唔使贏波已經易好多
我雙前鋒換哂意大利佬,中後場用番本身果堆
打左5,6場已經搞掂
啱,我西甲任仲爭7場
想要英超
隊名已經寫明 I SCORE U WIN 半隊意大利龍門後衛打前對面都可以唔get 一開場OG 兩三球 之後帶個波上去諗住入完就走場 個個都走嚟真打 快快趣趣畀我入咪大家開心 唔使曬時間 係要踢走我個波唔畀我入 到底乜撚嘢玩法
我都覺似endgame 除左最meta人之外全部都要死
一定要幫?
咁唔係唔啱你心水就廢嘅,唔通出阿朗美斯你就擺低一句玩英超然後話佢哋廢咩
雷神d friend子
唔幫咪曬時間慢慢磨囉 其實互相幫忙 我俾你贏 你俾我入波 等價交換 計翻贏果個仲賺啦

快啲鬧交
Thanos會死

定唔會死?
自己睇喇問
thanos 屌咗你老母添呀
我打左6場左右,都係得第1場條友有用意大利前鋒,然後就好醒水比大家互入完先真打呢場我贏緊2:1 最尾都og比佢大家有分落袋完場
其餘幾場對而都冇放意大利佬,所以入場都知一定係要真打
Sandro 個樣
聽日祝大家紅卡中包皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞