FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (277) 劇透狗走入嚟等單機啦

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

成日迫害
352 LM/RM 回防有時係會返落中路,但LWB/RWB 回防會守返條邊,睇你想要邊樣
好似對過
好怕對住啲泊巴士搏偷雞嘅隊,悶到瞓著,又唔迫又唔搶,企定喺度比佢搶波又唔搶,輸緊一球又唔攻,一場波十幾分鐘淨係控住個防中等電腦幫佢搶波,人腳明明又唔係差,爆機隊咁滯,都唔知點解仲要縮晒喺後面,唔想打好心就quit game啦
上個po是咪有人劇透 閃過咗一下之後想翻去block搵唔翻
西甲任成日比人最後一擊追和
咩玩法都有嘅,佢地角度贏波就係好玩都無得非議。
真實足球好多都係落後一球同0:0 踢法係無變,唔可以因為落後亂陣腳
唔刷了 隻wass無愛又唔高rating
仲要無用開西甲 倉入面搵隻像樣嘅攻擊球員都無
死ser???
其實你唔知佢幾時會吹
就寧願係人地半場猜波
你係自己半場玩波好易玩死自己
一甩人地就直接面對你個龍
到底呢啲人有幾咁無聊
我用干sir+sbc guedes
干sir 10chem後有球角球係12碼點後少少用後腦頂入頭槌 痴左線
好睇不嬲少睇marvel戲
對英雄片無咩好感
咁你勁 13場搞掂10場任

意人我都要買隻萬聖巴神黎打
又幾好用
我通常失係閘邊位交上同邊既翼俾人偷,除非細地圖好明顯有距離,我唔敢交上去
想問下有無巴打用過toty kante & KDB 普巴想轉其中一隻 kante係咪除左矮之外好全能? KDB係咪好鈍? 謝謝
啫係你對自己人既走位唔夠熟
打多啲就會知佢地幾時走去咩位
唔係百分百準確都會有個譜
你比龍唔完場都係格硬斬返上去
咁不如一早係前場hold波
隨時人地急既話 失位入多一球穩穩陣陣
信你
只係86吸引唔到去刷only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞