FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (277) 劇透狗走入嚟等單機啦

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我習慣後場猜上去,會用龍門引前鋒再細力高波交俾有空cb,再做上去。 我講係閘交上翼最易失,人地開逼搶係0.幾秒睇細地圖見個翼好近自己就交,但食唔到位會俾心搶

計緊數,如果賣94屁馬用返nif,可能夠砌古烈治
Messi
用龍門引人地咁高章
閘唔一定要交去翼既
彈比兩隻防中都可以啦
破逼搶係有方法既
有個不祥預感第14隻swap人SBC要同人爭住搶
龍門咁交好似好高章,但係真係最安全
擦14場冇話要贏所以hea 打
guedes值得做嗎? 我見都要100k 諗緊就咁買黑卡dembele會唔會好啲
而家一定要用ai守,你自己搶一定失位,一地用ai守極少失位
真咩
人地未開逼搶都講得過
開左比龍門就變死路一條
唔識講 總之前場猜失好過你後場玩波
除非你鳩猜好有一手
人地,明明上個星期都冇咁癲
有隻84 if 賓爺 邊隻正d?
我反而覺得咁最危險 ea最易迫害你
更新完疾到仆街
唔係吹水,我咁交係未失過,龍門L1睇住人地前鋒走位,2中堅實有一個空,1格力交高波俾佢,再分邊俾閘。

不過我都唔覺得係最好處理方法,高手第一時間已經分俾邊空佐既翼打反擊。我咁係安全,但攻勢慢
Once you go black you never go back

年簡對一般用家係神級
我就點都唔會交比龍門同中堅黎分波hold波
轉身慢盞玩死自己
兩下短傳做到既野點解要用高波咁高風險
當你打4231閘攞到波已經有中堅 防中 攻中三個位比你傳
moment baggio 用左成個星期

好撚正既cam 客串st 都可以

好滿意呢隻icon 對得住個icon 1.1m入 大跌市都未輸太多 玩多排就換公廁94 細哨

88 LM 金章又係抵玩到爆 120k 應該唔衰過bday cam個隻 好用過90 山狗 88 otw anderson
toty kante 打雙防 4231 4222 陣就極好用

試過打41212 cm 位 即係覺得廢到想換走
可能少人玩左 最近兩日+ 週未打 插lan or wifi 就算下晏打 都少左中鉛

對比上週係場場 就算non peak hour 都鉛到仆街
我明 因為我打pro club比人迫都會用埋個龍黎搓
但自己UT我就好少咁做 因為防中/閘/中堅都夠數值做到帶返生個波/傳翻上去
其實點樣可以防止俾人一個三角形就穿
岩岩有場係咁俾摩迪同美斯直線到
前面擺隻快嘅 追都追唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞