而家d香港人真係以為住私樓就係大晒

657 回覆
3843 Like 101 Dislike
yoho全撚部都係牛屎佬同大陸佬同偽中產
成地都係痰個地下仲黑過墨汁
又多人食煙搞到烏煙瘴氣
啲牛屎味同窮酸味一陣陣好難頂
隔離雞地仲離撚哂罩, D雞竇開到成行成市
元天屯呢啲牛屎區點同市區比
有錢就買出市區啦
住市區先係上等人呀

你班仆街淨係買新界樓搞到我冇單開
搞到我層市區樓升唔起跑輸哂DLLM
成日吹奏yoho midtown搞到我追極都追唔撚到首期
可能樓主老豆想自力更生唔想俾人睇唔起 但真係要問番樓主先知詳情
利申 住緊

漏左重點一句
因為香港窮得只剩下錢
可能真係覺得住得比其他人高檔就特別巴閉,唔同我開門就要投訴到你冇工開。但開門咁基本咁簡單既野明明喺細個屋企人都已經有教 做人要有手尾,就算係小朋友玩完既玩具啲小朋友會自己執好。好似之前有巴打用食飯屌9我咁,但你會唔會喺餐廳食飯要求侍應餵埋你呀?
香港真係冇得救
今時今日仲講乜嘢市區係上等人呀
你睇連登 求其講兩句 成班就可以跟住鬧
咁容易就比人帶住走 香港就真係無得救啦
香港係好多西人,特別係中產那班,以為自己好文化
好事呀,及早遠離
個人認為買得新界新樓嘅大部分都係新界客大陸客

因為個屋苑起得靚, 佢哋可能覺得自己升咗呢

氣燄高咗態度自然差
利申住緊,唔開門好正常,次次出入都要拍卡
得罪啲講句 yoho 咪又係 係元朗呢啲垃圾地方
扮乜撚高尚 屌
但香港永遠就係呢啲冷係中產嘅仆街最撚麻煩
證明間公司垃撚圾
呢種投訴一笑置之啦
一係就Briefing提兩句咪算
樓下大商場有西鐵,垃圾極都係好撚值錢
港鐵盤就係咁仆街
永遠一比人投訴就 扔d前線去食屎
因為唔係佢地親公司d人
識玩既住客就會將d事有咁大搞咁大
橫掂點都好住客都贏尻緊

利申:做港鐵盤既會所
我果邊都有個閪女人
應該係二奶黎,未見過佢同老公出入
拖住兩件細
個看更同佢地打招呼都例牌唔應
白鴿眼到,以為自己高高在上咁
你有錢就唔係住舊樓啦
咁係個閪客同管理公司系啫
關住私樓咩事
屌你市區D蝗唔同啲架嘛
總之市區就係高級啦
元朗就係辣殺
快啲賣yoho換市區
新紅基真係冇眼光, 重本投資元朗呢D生番地就係錯

嘩成地精
講大陸人港九豪宅/偽豪仲多
畢業出黎果時我坐Mo又頂下大堂,物管界最契弟既康業都做過,都未見過有賓妺可以惡最on9就係家務助理同補習,成日撻句[我成日都嚟,你唔識我呀?]大鳩D新人,通常我都係回番佢一句[今日唔知聽日事,鬼知你係咪完約,有咩等我打個電話上去確認咗先]
d濕鳩中產真係以為自己好撚大支嘢架
老老實實住得新鴻基盤,佢啲配套係好嘅,我就唔知啟勝係點,不過佢二奶公司康業,帝譽果堆個宗旨係要縱啲客,所以佢哋接埋啲盤,明知乞兒都要當佢皇帝物管員工只係電池,用撚完就掉
上面d whatsapp圖

9撚成係d入門級私樓
業主屌賓妹,賓妹都要出翻氣嫁,咪保安囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞