而家d香港人真係以為住私樓就係大晒

657 回覆
3843 Like 101 Dislike
我永遠唔會既大廈個密碼
公司請你返嚟hea過生活?食撚屎啦
其實住私樓有幾威
dllm 管理費又加
就快一個月2k
貴撚過公屋 租
但一打風就水舞間噤
上次打風仲見其實人爆窗
我以為有新移民既屋邨既人先會唔識用手開門
我幾嚴重都冇投訴過喎
呢生人一次投訴都未投訴過
其實不嬲私樓係咁
死五毛分化狗
屌你老母基層唔多仆街?
你同班笑柒公屋既撚樣有咩分別?
我住個到係冇卡又認得妳 先開比你
真係唔會主動同人開
仲有如果新返既 認撚到妳咩
看更都係請佢返黎坐
要有咩要求❓
可以集體投訴YoHo !!!!!!
如果你冇打算有仔女
真係屈機嫁
Yoho新鴻基咖
不過港鐵都抵屌
認真,保安工唔難搵,不過有可能人工會有落差(真係睇你學歷,經驗同機遇,隨時會高過或低過呢份)

無論如何…加油
樓主做城市?
我之前都做過差不多級數既盤,公司指引係無卡/唔知密碼既唔可以開門比佢(除非你記得佢係到住),否則唔sure既情況下唔開門比佢係好合理,建議去勞記搞搞佢
係咪yoho mid town ?
如果係外判就早走早著

不嬲保安無責任開門架啦
識玩大可以玩到經理比人炒
呢個問題我想問好耐,我又唔係無手,做咩下下要佢衝出黎開門,係咪公司規矩?

利申:住豪宅,不嬲叫看更唔洗幫我開門,除非拿住好多野
其實我由細到大都唔明點解要看更開門。
其實人地真係唔係老奉要認得你,你要個看更認咁撚多人,一陣佢開錯門﹐咁咪奶蕉。
根本度密碼門本身的作用就係唔比d冇密碼的人入來。
除非你話忘記密碼又另計姐
如果以知有個投訴既撚屌係到
佢見佢投訴完 仲未炒
佢會一路投訴到見唔到人為止

香港有好多仆街係想" 我要投訴到妳冇左份工" ( 當然係唔係話犯法當冇野都唔炒啦)
然後自己覺得自己好撚威
通街都係盤 有咩所謂
係香港 窮 + 本地人 係冇出聲既資格
看更只需要係住客兩手拎晒重物或搬屋、運傢私先開門, 其他時候唔開都得,如果唔係密碼鎖用來做咩
又唔係行動不便點解要人開,但私樓管理公司已經縱慣左住客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞