而家d香港人真係以為住私樓就係大晒

657 回覆
3843 Like 101 Dislike
你on9啦看更唔包開門
yoho啲咁嘅私樓真係當自己有錢人咩
收皮啦
成日去形點睇戲, 好抵睇
無錯,公司係唔會為你一個小職員而得失d客,所以做保安想襟撈唔多唔少都要同d客打好d關係
真心覺得狗衝出來開門真係好on9
除咗豪宅之外
點解保安要幫手開門?
投訴嗰條友都on9
大撚把人 要人地當佢皇帝噤
btw yoho 唔算係高尚
其實Yoho midtown每座有兩道門,第一道入去係唔使拍卡,有時看更會開定門等你,一係就係第二道門(需要拍卡)等你,你哋嘈緊佢有冇開第幾道門
酒店式管理呀嘛
蘋果日報慈善基金?
我係五毛?
返屋企睇keroro啦 傻閪
原來投訴真係有用
樓主老豆好值得同情
grand yoho啲secure好有禮貌
開少一次門都唔值得俾人炒
住客自己冇手唔識自己開門
自己做到何必麻煩人地
相反係西鐡站上面新元中啲secure就真係閪
我成日買完餸兩隻手開唔到門
叫班大帝幫手開門竟然閪面
Btw yoho啲住客一係大陸人一係偽中產啲嘴臉閪到
我著件soc tee就俾人眼超超望住好似發現新大陸咁
係唔係未讀過u
如果唔係我老豆由細到大住元朗對元朗有情意結一早就唔使對住呢班低學歷暴發偽中產牛屎佬
唔明老豆呀媽唔係好有錢但係搵十幾萬一個月都叫中產點解唔去市區住
利申日日騎牛返薄大
真係唔知
dls 其實近10幾年既新盤
都整撚到個大堂靚一靚
之後d 呎價賣到貴一貴
管理費收妳2-3蚊呎
會所都話有dd 用

我dllm 個大堂噤靚把撚咩 我可唔可以唔撚要依d 服務

我買係層樓入面個空間呀dllm
所有階層都有仆街架啦
你估最有錢個班好好呀? 李嘉誠好有社會責任呀?
on99
唔係話想咒樓主老豆
不過會唔會係公司知你老豆有病
費事第時佢可能病到返唔到工/成日請病假之類
求其趁而家未係病得好嚴重 炒左佢算數?
那 有分既
窮人or 冇學識多數當面diu 完妳就算
但d so call 中產就會投訴

最叻就係寫英文投訴信 以為用英文就威d

但dllm d 英文1999
所以中產係最撚煩既
再有$ d 既 好多都會唔care 依d
or 佢地既時間唔會花係依d 噤小既事
收皮啦
睇keroro得罪你呀
或者係 但係如果因為咁既話真係好衰
diu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞