而家d香港人真係以為住私樓就係大晒

657 回覆
3843 Like 101 Dislike
到無錢開飯你老母就會死去返架啦

我個人覺得好少比客咁講一句就炒
而家請人都唔易
可能係公司本身有其他問題都唔定
你咁大個人,自己有手有腳就幫輕下屋企
唔好一句老豆唔比就推哂啲責任
呢d叫服務
而家做看更就係咁
打工仔黎咋!
係咪平時有訓教啊
你幾歲?老豆咩cancer?
咁你仲唔返工屌你老母,弱智架?你老豆話唔得你就唔去?
個亞姐係家傭當然係打工仔啦。但係大劉唔係嘛。一個十大富豪都對自己的家傭好有禮貌。反而中產會鬧屋企個賓賓。
同樣都地鐵上蓋 真係要睇間物管公司係邊個
我個邊啲座頭同看更 甚至mo都勁hea
i know that feel
新開賣既科學園海日灣都係13-14k...仲有各種回贈
Yoho已經唔係上車盤好耐
以後係人都開門 比埋D蝻入去 大家開心 有門入 唔洗屌
唔知你地係咪唔同,不過我以前住就所有人都要開門,看更記得你就唔問直接放,唔記得嘅話會有本名冊睇名,任何訪客包括業主帶嘅朋友都要登記身份證
咪撚玩啦....新界區
中產yoho咋....
啲on9係咪暴發户黎
FF得咁緊要
中產不嬲仆街架啦
以為自己有幾個臭錢就大撚曬?
屌你班老母
唔開一次門即炒, 真係好難相信喎

一係樓主作故, 一係樓主老豆淨係將成個故事既10%講俾樓主聽
17k 好撚多咩
d on9 港島新盤 2-30k
都仲大撚把人買
噤平我以為20k up
Gy 咪要22+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞