而家d香港人真係以為住私樓就係大晒

657 回覆
3843 Like 101 Dislike
係,商場道門無得講,一定要拍
2萬幾做埋d無技術工作 大把後生做
巴打你咪由佢講下囉 難得打咁大篇野出黎
Yoho係啟勝
反而有時啲看更太主動開門 而自己本身兩手fingfing覺得好尷尬
又有少少擔心佢係人都放入黎
有次搭的士 個看更衝出黎幫我開門真係有啲唔好意思
啟勝啲管理層好惡,物管都難做,咁保安重更加低賤,返十二小時要長企
一樣錢,仲好做!
撐樓主 自己都住私樓 平時都係拍卡開門冇記密碼
D看更大部分都認得自己 成日同我打招呼
只係偶然見到一兩個真係唔識 而我又唔記得帶卡 佢冇開門俾我 我唯有等到另一個住客番先入 有d好心既咪開埋門俾你 其實佢有權check你係咪果度既住戶 我又唔會投訴 話明係保安 梗係唔會隨便俾街外人入啦 有都要登記 就算係住戶 都一樣可以咁對待 有住戶證唔帶就係佢既問題 邊怪得個保安 用咁既理由炒個保安真係好on9
咁樣講
個客一定係差啦 但上司都好賤
咁小事講聲咪算 竟然要炒
我諗應該係住客拍完卡唔幫手開門/ 個住客要出去, 個保安鳩坐唔幫佢開門

除非個保安認得你, 唔係佢亂幫人開門唔洗住戶拍卡都會比人屌

btw 我樓下個保安做到勁足, 次次起身幫手開門,又同你打招呼;個個都勁鐘意佢
新年收利是應該過幾皮
咁好既 唔祝埋個仆街住客死全家
我上星期同誠仔食飯都係咁笑鳩佢住獨立屋
笑到佢面都黃哂
住緊
D 人真係閪到癲,咩都投訴
我住咁多屋苑最閪呢個
同蘋果講囉
記密碼係住客嘅責任
正常係預左你知密碼
cls company , 4 期仲返工 wtf
呢個香港發生咩事
元朗呢類鄉下地方 住yoho都叫有錢?
唔係你估啲連登看更保安撚真係咁好做咩
之前有個POST D人懶到行到門口等人開門
真係好有錢喎
錦繡未央
係唔係你老豆偷懶訓教呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞