[A/I/PC] 爐石戰記討論區#47

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
戰不嬲打賊多先體驗好
打其他職主流差唔多食哂屎
隻職D牌冇咩主動性 嬴人都係鳩流流人地用哂手上資源俾你解哂輸
或者7費準時爆爆博士鬥邊面乾牌先

上傳仲ON9 勝差25場就上去 打得多就會上係公認既野黎
終於有巴打認同我

根本爐石傳說唔代表咩野 主流deck,堆屍打法 日日係咁打 根本點都上到去 只不過時間問題
爐石唔係睇運氣 唔通睇實力?
上面人地都已經講哂比你聽點打
呢個咪人地打入傳說頭100同你卡r9個實力分別囉
再講 你係覺得人地其他職勁咁多 點解要玩死戰士
隻隻game都有meta架啦 你係咁唔想做meta slave 既就唔好咁介意輸贏啦
運又冇 實力又冇 又唔肯適應個meta 咁你想點?人地自爆比你贏?
又唔能夠咁講
低rank D 嘅player 對打法認識唔夠透徹
就算符碌上r5都好難拎到過50%勝率
就打極都上唔到去了
都未計有D玩家牌都唔足
唔可以用有利嘅deck 或者調節D針對性嘅牌
上傳有運氣,不過都要實力做條件
唔係阿豬阿狗打夠耐就上到嘅
窮啊 你老母

鬼叫我傻系一開始就合戰士咩 一個星期都無就變左垃圾 7個class都打唔贏
咁又係慘既
下個版本睇定啲囉
而家你打多兩份pt 好過日日咁唔開心啦
卡左R5-legend兩個月
有冇巴打分享下有咩要多加留意
玩開手牌法同賊
成日遇到戰打到turn10就收皮
改善吓自己打法先啦 r5前正常勝率堆場都上到去啦 有時間喺度成個怨婦咁洗版不如打多幾舖牌練技術
我R6輸到R10 0星
玩到嬲嬲地咪拆哂佢 合套賊/獵咪衝上去囉
低RANK戰得月頭吃香D 成堆賊
靠磨打上去又講經驗拉高勝率同場數疊上去
拆既話得2000 合個時用左9000幾 唔捨得
仲有半個月俾你打
太唔值等單人課金15包+1600
是但整副野獸獵 就好似你咁講靠打得上咪上囉 上唔到咪你柒囉
堆屍打法你都要有5成勝率先上到
你5成都無上條毛咩
想玩下野獸獵 宜家邊套比較好??
暫時表現唔多好
打戰又保唔到贏緊
打賊就死硬 打法師又一般
唔多建議玩 獵玩炸彈比較好
岩岩re rank 個時 52%勝率 算唔算5成
都係秘密獵好
機械人輸嬴完全睇對手有冇解場
秘密獵求奇放個密秘人地都試係咪老鼠 發動唔到就兩張兩張打笑死人
有冇秘密獵卡組抄下來玩
# 2x (2) 冰凍陷阱
# 1x (2) 捕鼠陷阱
# 2x (2) 爆炸陷阱
# 1x (2) 狙擊
上面呢4張可以改1-2張
視乎你嗰期對得咩多
賊就2張爆炸陷阱,戰就2張捕鼠/狙擊
法就2張狙擊1張爆炸
AAECAYoWCscDrgbFCNsJmPACoIADp4IDm4UDoooD+ZYDCp4BqAK1A4cEyQT+DO/xAvWJA+aWA76YAwA=
打賊兩張爆炸傻嫁?
一刀打埋黎就冇左 係都捕鼠兩張卡節奏啦 發動到賺到笑 發動唔到都同兩種秘密生物combo
https://hsreplay.net/archetypes/138/secret-hunter
求奇抄一副
硬係覺得齊里亞斯同蚊換其他仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞