[A/I/PC] 爐石戰記討論區#47

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
機械獵勁D但係今版都只算係中游水平
#3868 80金互刷 ASIA
d牌膨漲到癲
對法c
睇住佢
2cost legend , 加3 cost 一張分裂 , 加0 cost巨人
成場 4 隻88/ 78
先用5 cost
0cost巨人點整出黎
自膠3 cost巨人
8 cost 4 隻88/78 加22
巴打嫌耐但又想玩戰士的話
可以試下呢套機神戰
打賊,控制戰,牧師都無問題
精髓在於可以扮控制戰
但打快攻,例如token druid, 賊就唔洗扮喇,有得解就解啦

利申: 1日 5區上到2區,可能負碌

補返張圖
兩張卡背
單人模式內使用的傳說金卡「杰爾,暗影斗篷」
每章過關送3包
全破送經典金卡包1包
第一章過關有200g

ptt 見到係咁

上埋一區,正
金卡包
到時實大白撚屌哂金傳
而我就藍白
鑊撚鑊都係咁
但有啲貴喎巴打
有完整code?
可唔可以share 個code 黎

其實我本身講緊brawl
新手應該未必夠塵玩
堆傳說都算係d 必備野,正常玩咗2,3年應該一定有
2cost pay 左legend
3cost 點夠hand 出巨人?
而家一套tempo 一套bomb覺得個人智商下降左
有無人知單人篇章幾時出? 好想課爐石 但又太貴 諗ing買唔買15包好
上巴哈見到

探險者協會
價錢590元 45張 全拆3170塵
必合=3280
可選=2240
可拆=1850
建議星度:5顆星

姐係用590買左呢個拆晒就有3170塵?
因為我差3000塵合2張傳說卡
但唔係幾睇得明
後手 t2開書
T3 巨人 t4 coin+2+3
我又想講一講, 專登整左套秘密獵捉賊, 因為成個天梯都係賊,
結果係我組牌之前, 連輸6次賊

組左牌,
18場無賊
18場無賊, 仲要一直撞到被COUNTER既
ZOO靠778可以將中後期拉起戰力
我唔係馬後炮, 亦都無比5蚊美金睇, 我組秘密獵捉賊既日子, 連網上都未有勝率排行, 我果日出POST係咁貼捉唔到賊既時候
秘密獵都仲未被流行 我估唔到今日已經UPDATE左出埋排行
扮控戰我試過, 最尾對面輸到BM
唔知你想講咩
冷門野唔夠場數佢冇SHOW出黎咋
另一個網岩岩出改版個幾日就見到套秘密獵係TOP 10
依家通哂天D賊帶哂圖騰+蚊都幾難捉得死佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞