[A/I/PC] 爐石戰記討論區#47

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔落變身架
糯米賊起手其實要留咩?
集結作戰 315
後手可以考慮留范
控戰打控戰打成粒鐘
然後和
戰幾好用都好呢個meta 我都唔會再用
好睇唔好食
睇人比賽就正
爬梯都係用賊獵法最有效率
所以我唔會用戰
就算真係用 見到對面都係戰我直接投送比佢 拿拿臨打多幾場仲著數
炸彈戰合唔合得過
想問大家應該合大大薩 秘密獵 定召喚法去爬rank
已經有套戰同聖 但唔想玩賊
最好搵副自己鐘意玩既
其實三副都想玩 但奈何唔夠塵
屌你老味都痴線
轉乜牌組就遇對面COUNTER
要爬RANK 應該獵/薩 算係穩過法
不過講好玩我覺得召喚法真係唔差 係唔夠穩定
打賊比人升起就GG
我發現秘密獵counter到撚屌賊
咁既情況真係打到燥
個時rank6 差1場就rank 5 點知連玩幾場輸就開始轉牌組
用戰士就打法師 用法師就打快攻 用獵就打戰士 打到頹
之後一直連輸到rank 10
https://hsreplay.net/replay/wUvHiuc3hgs8ccTCkvbqyE

屌佢老未痴線 最尾咁撚樣
屌佢老味諗住用嚟捉賊仔點知打咗15場都預唔到
之前用獵係咁遇到賊仔 連續輸咗6場

一轉就對唔到 垃圾遊戲
我都係 r1 番r5
我用戰捉賊 遇法
用法捉戰 遇zoo 同token
用boom hun 遇左六次賊
用secret hun 捉賊 遇聖騎

可以同大家講最上面嗰三個match ip都冇問題 我忍

點解我竟然轉左秘密之後 連遇幾場被counter 既聖騎? 我先前一場都無遇

暴雪專登?
打錯左 喺最上面嗰兩個我都搵唔到聖騎黎食
一轉秘密撞聖 屌
比聖連屈幾場
3 4年無玩 以前d卡全部唔用得
係咪應該解哂以前d卡上網組副新deck算
咁獵定薩 定差唔多
我比大家睇下, 絕無花假
真係一場賊都冇

但係我轉DECK之前真係連輸好撚多賊 係9場有6場
唔好意思各位
又有新UPDATE

我係連續12場都遇唔到之前勁撚多既賊, 明女好撚多賊, 我轉DECK唔見曬?

去曬邊?
真係唔好意思 我真係好撚嬲
點解我玩法獵術就係咁遇到賊比賊屌打?
我轉DECK 轉戰抓 就撞法
轉法撞ZOO ?
係咁比人COUNTER
我可能係技術唔好一 我認, 但係都唔好比D咁COUNTER我既MATCH UP我???

我轉番秘密連打12場, 一場賊比我抓都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞