[A/I/PC] 爐石戰記討論區#47

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
點解個個好似淨講緊標準 冇人打開放?
點解要咁影個Screen
同埋打緊咩分段既賊
用戰士同術士場場都打爆對面賊
術士打賊鬥手順
咩rank 先
今版拆武真係好緊要
賊把42太勁
trade完怪再拆
等佢彈啲廢怪上手輸埋tempo
Tempo Rogue令我第一次上傳
勝在速食 唔係真係冇心機打上去
Tempo rogue hsplay 對其他deck除左戰士之外全綠
呢副牌幾時死
啟動都冇得留低
張準備唔係唔使nerf 下話
Vs Data 顯示打戰
都有4成半勝率 而唔係低到4成或以下
賊果然係永遠唔會入雪櫃既職業
之前都仲有德陪賊
但德改完成長滋補 都入左一排雪櫃
雖然我自己係鐘意玩賊
但呢個版既賊有少少無聊
有冇CHING可以講解吓TEMPO ROGUE大約係點玩法點玩
成日都唔知把武幾時打哂佢好
用黎彈炸雞/315
4月25日(四)至4月28日(日)賽事期間,玩家只要透過《爐石戰記》官方Twitch頻道頻道收看 2019《爐石戰記》HCT 世界總決賽賽事,並累積收看滿四個小時,即可獲得一包《反派大進擊》卡包!此外,賽事將於每個小時隨機送出 1,500 包《爐石戰記》經典卡包給在線上與我們一同觀賞刺激賽事的玩家。符合本次活動之賽事轉播頻道包含:

HearthstoneZHTW (中文轉播)
PlayHearthstone (英文轉播)
PlayHearthstoneFR (法文轉播)
PlayHearthstoneRU (俄文轉播)
PlayHearthstoneKR (韓文轉播)
PlayHearthstoneJP (日文轉播)
HearthstoneTH (泰文轉播)

在下列時段收看比賽,就有機會獲得這些獎勵:

4 月 25 日:早上 10 點至晚上 6 點
4 月 26 日:早上 10 點至晚上 6 點
4 月 27 日:早上 10 點至晚上 6 點
4 月 28 日:早上 10 點至晚上 6 點
炸彈魚人嗰啤果然收曬皮好彩之前忍咗手無曬塵
大家覺得咩牌會俾人nurf
準備
步啟動後塵
一定要廢撚左佢
係賊勁嘅核心
然後背刺變1費
從此tempo rogue 冇撚哂tempo
薩滿躺著也中槍
第一場就miss lethal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞