【氣象】(2019年4月下旬)旬初仍有雷雨;隨著高空反氣旋增強,天氣炎熱及轉晴;旬末驟雨增多

599 回覆
11 Like 9 Dislike
上星期大雨有人死亡,嚟緊短期內預報應該會傾向保守
離開埋256公里
衛星影到強對流去曬江西
九天個天氣概況成五行咁多
交合經過上次 應該咩都報詳細 有咁多報咁多 一定冇死

好撚曬bo dllm

暴乳呢?。?
大交合又炒粉
總之大包圍就唔會有錯
你老母就涼痴撚線
30幾度呀

係街仲見到有人著長褸,CLS
預左ga la
睇埋今晚先話唔定東風撞南風會有料到
暴曬
交合不斷話漸轉多雲 但今日好似係部分時間有陽光
轉哂上大陸
咁都叫大包圍幾時落雨幾時太陽寫得好清楚喎定而家一星期多過一種天氣都係大包圍
交合不斷話漸轉多雲 但今日好似係部分時間有陽光

由朝早話漸轉有雨到而家都未落得出
係咪太想報雨量 所以頭先過界報埋廣州 東莞
都話左係為大灣區服務嫁啦
週末有四十八粒鐘,即係幾點至幾點有雨,幾點至幾點有太陽呀?
寫哂有雨有太陽仲唔係大包圍係咩呀
大灣區天氣概況
又放假先黎落乳
週末果2日主要係落雨,週末既隨後一兩日,即係星期一同二炎熱,之後下週中期,即係星期三四落大雨。

返左重讀小學啦
總之大包圍就唔會有錯
咁都叫大包圍幾時落雨幾時太陽寫得好清楚喎定而家一星期多過一種天氣都係大包圍
週末有四十八粒鐘,即係幾點至幾點有雨,幾點至幾點有太陽呀?
寫哂有雨有太陽仲唔係大包圍係咩呀
週末果2日主要係落雨,週末既隨後一兩日,即係星期一同二炎熱,之後下週中期,即係星期三四落大雨。

重讀小學啦

仲有呢個係九天天氣概況,使唔使寫一頁詳細用文字逐日講咁要九天icon黎做咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞