[走啦撚撚] AC米蘭球迷討論區 125

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
見到你成績咁仲要打落冇章法 暴動好正常
所以話而家班友仲咁平靜真係好神奇
Gasperini黎我蘭啦
撚帥有名叔身份+球員生涯份CV壓住
後面仲有李安馬隊兩位大佬射住
有輩份嘅屌籮阿連都撐佢, 蒙牛收埋皮, 邊個夠薑搞事
Il Messaggero - Gazidis sicuro: per la prossima stagione Gasperini in pole
新光頭佬 : Gasperini +1
下季教練名單
Gasperini
細恩
迪法
沙利
軍刀
加度素
任君選擇
呢堆得Gasperini好似OK
但係我地冇gomez
得ballmez
最後無干地肥普
李安馬隊可能會講:換其他人咪一9樣, 比阿撚多一季時間啦
表哥踢前鋒
Referee Mazzoleni was convinced he did NOT hear any of the racist chants and he did not hear anything from the 4th official or any of the captains. [Gazzetta dello Sport]
意大利真係垃圾國家
最後咪又係撚撚,幾多個options 都係無用
聾嘅做乜柒球證
有神鋒, 有柏仔, 有干地隊草右路走廊, 查蘇兩個撚屌比番個正常教練都唔同啦
Paolo Maldini was present at Milanello today to watch over the training despite a big hailstorm. Leonardo was not present. [Sky]
leo嬲嬲豬?
甚至蘇上半季咁助攻同克勤前某幾場逗全場,老老豆豆都唔係無能力啦
有時想換好教練,就係當喱D王牌無態既時侯咪轉戰術轉打法囉
撚撚就陣式人數戰術於佢如浮雲
屌你老尾查漢而家到禁區頂就鳩射,唔知係咪撚撚order.
明顯叫佢學阿屌踢法
依家講呀屌我會屌佢視野差同上腳
鳩射喱點我開始唔屌住
分分鐘真係教練問題
牙撚係跟飛機仔個套, 飛機仔專刷射門數字
撚帥上半季講好滿意查漢嘅轉變
明明撚頭頭幾場啲球員少左鳩射而家又變返飛機教咁
Antonio Conte has told Romelu Lukaku that he’s interested in working with him in his next job. [Times]

即係干地去隔離街
干地去獌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞