[走啦撚撚] AC米蘭球迷討論區 125

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
撚帥: 波叔
其實梅沙可唔可以唔好再出
打拖仔會唔會又玩三後衛
撚帥:依家d契仔剩阿蘇,又要煮限米飯
卡拉傷咗咪即係出小明
阿巴迪、波連尼、基斯,大把選擇
屌你老母撚撚一定有問題 但係估唔到殺入決賽主場有咁多球迷支持都可以踢到咁樣
其實我覺得防守同埋Reina真係算係咁,但係中場有主導權下做極都做唔到入去都唔知做乜
買人錢其實唔係唔俾 但係真係冇一個似樣嘅教練 我就唔信真藍黑/拉素啲人腳高我哋成一班波
真藍黑更值得踢歐聯
冇連拿已經456左
Elliott and the Milan management are seriously considering to replace Gattuso in the summer with a new coach. Each of the club directors have his own favourite option [@Cmdotcom]

- Gazidis' preferred name is Pochettino but luring him from Tottenham is nearly impossible

- Maldini's preferred name is Sarri who's considered feasible & his chances of remaining at Chelsea are declining

- Leonardo's preferred name is Conte but his salary poses an obstacle
seriously
米蘭大家庭唔係法庭,唔係淨係你一個決定
冇人揀加斯柏連尼
唔夠大粒掛
肥普 - 未來熱唔肯放人,唔黎

煙鏟 - 西女人比人搞,連教練都唔人換,唔黎

干爹 - 人工太高,比唔起,唔黎

最後答案,
加度素腳頭好,有運又唔洗錢,打多年啦
原來仲要諗
無前4我覺得唔會換
球迷話要加度素咪炒囉,你地仲想邊個名宿返黎教
加斯柏連尼黎我都心足
如果EDF 黎又點睇
邊個edf
Gasperini 我個人幾鐘意
由佢當年教安答就有睇
Di Francesco
加斯柏連尼 意粉 相比其他唔貴 限米煮限飯都好食 又熟干地卡拉達隊草 我覺得好啱隊西波
迪法蘭斯高

加斯柏連尼經驗老到D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞