[走啦撚撚] AC米蘭球迷討論區 125

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我要晒!
一個負責更衣室 一個操體能紀律 一個搞戰術體系
雞巴清好古惑,今次個個都唔tip
馬隊次次D建議都係最流果個
Agger 利申in Leo I trust
Milan are looking for their new manager and a lot depends on whether they can get Champions League football.

- With Champions League they would target Maurizio Sarri and Leonardo Jardim.

Without Champions League they would look at Di Francesco and Giampaolo.

[Gazzetta]

咁反而似D
不過一見到花園喱個咁熟悉既名,就覺得最後撚撚留任
真係會炒先算啦,之前咪又係傳得好勁
同埋就算換都唔會依家公佈啦
睇埋爭4結果啦

問下Gasperini有無興趣
我都諗住 Eillott最多可以容忍今季入唔到歐冠
成日話換人但更衣室仲係好穩定,好難得
之前已經證明咗好多次啦
今季都入唔到前4
黎緊幾年睇怕都係繼續打歐霸
咁其實唔係好事 踢到屎咁班友都唔覺有問題
搞掂FFP先
主要係因為隊波無搞屎棍同大牌球星係度
踢開波既點會覺得無問題呀,場場倒模咁
不過大家一係性格和善一係唔敢出聲
下場全失3分
搞屎棍我覺得隊草有潛質 當然同能力掛鉤 撞啱撚撚教 能力上冇進步 脾氣又比佢壓住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞