[走啦撚撚] AC米蘭球迷討論區 125

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
連講到最有天份個varetti 其實都唔係世界級
逗住佐先慘
News importanti dal 🇧🇷
Gremio e Milan stanno limando gli ultimi dettagli per chiudere l’affare #EvertonSoares. Il club brasiliano ha chiesto al Milan di aumentare la cifra legata ai bonus. Salvo sorprese, il giocatore brasiliano sarà del Milan a Giugno.

Gremio and AC Milan are finalizing the deal for Everton Soares. The Brazilian Club has asked for a slight increase in the bonuses. Barring unforeseen circumstances, the player will join the Club in June.

搞掂左阿鈍
Gremio e Milan stanno limando gli ultimi dettagli per chiudere l’affare #EvertonSoares. Il club brasiliano ha chiesto al Milan di aumentare la cifra legata ai bonus. Salvo sorprese, il giocatore brasiliano sarà del Milan a Giugno.

Gremio and Milan are limiting the final details to close the #EvertonSoares deal. The Brazilian club asked Milan to increase the bonus figure. Unless surprises, the Brazilian player will be from Milan in June.
買埋個咩左腳尼馬啦
我曾經有個諗法 出Suso (如果克勤有合適價) 換過一對翼
巴卡會唔會心理唔平衡自己就要有歐聯先買
同巴西球會買 可以造數
我一直覺得堆翼全部要換
阿屌, 阿蘇, 波叔米蘭三害一定要躝
卡斯, 查漢 <== 換教練無改善先郁
基本上驚適應唔到姐
但如果賣哂之後買得叔岩用既人之餘而有錢剩既絕對好事
哪怕剩5M
不過suso都第3/4隊長黎講都未必咁易走
如果克勤肯後備無壞既
好似之前逗左幾場但上前逗唔到咪雪咁樣....
但現實黎講似留屌賣克勤多D
因為克勤賣到下錢
SUSO表現點差都好,佢腳下技術的確係有番咁上下,如果財力許可嘅話,留低佢良性競爭又好,變陣都好,其實唔需要咁急話要賣咗佢
主要睇下今年收支係點
就算唔計巴卡,依家我地已經要用70M柏基水槍+2XM隊草
唔計阿隊,蒙隊同笑匠隊
籮隊>屌隊>蘇隊
柏基達同水槍未找數架咩?
主要係睇FFP同撚帥
隨時阿鈍+阿屌復出就收工
用左都死啦
不過唔知會唔會係D咩分期之類
依家傾緊既愛華頓肯定又30M up
所以幾惡搞
呢個太後生 唔啱黎米蘭踢啲原生態足球
如果連拿都賣到錢都希望賣,一黎佢仲打得又無謂要佢後備
二黎Plizzari應該就完租約?

辣殺同史卓歷應該留1,除非真係諗住波叔/卡拉後備

連拿史卓歷拉素點都吱到10M出黎啦下話
所以克勤唔一定要賣 , 可翼可中
後備
我意思係會唔會LM 搵到更好去取代
咩 ? Plizzari 係一隊架喎
係咩,我以為仲租緊出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞