[走啦撚撚] AC米蘭球迷討論區 125

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
齊啦
逗住型中場我地有查漢,拉素,夠做
Marcel #Sabitzer will be in #Milan next season.
Of Germany. The agreements have been signed and the final details of the official announchement of the Sabitzer move remain. !
[We await news confirmations from Italy and media channels close to Milan!]
有冇呢度巴打要找數
邊能個黎
沙利黎咁巴卡就真係唔洗買
我賭肥普找波衫姐
唔識 見係奧地利紅牛租去德國紅牛
肥普好似有40M release clause?
奧地利翼, 今年係紅牛打右邊翼多, 之前有新聞話球探觀察過佢, 不過同愛華頓一樣無官方乜都唔信
fm走左之後德甲好似都無咩線人咁,睇下算
睇WS 佢有時打中場
頭先睇TRANSFERMKT佢22場右翼10場攻中, 又係有罰球同遠射, 同查漢差唔多
(睇Youtube)斬波傳球Cut-in回防視野都好似好過阿蘇
妹下妹下
見到加度素同埋其他豪門嘅教練之後,我覺得個教練有料之餘,更衣室管理能力都十分重要

近年歐洲太多球隊有教練俾球員HEA踢趕走嘅情況,如果同球員相處得唔好嘅,幾勁嘅教練都只會得幾年貨仔
場均過人0.4, 傳中0.4次同查漢同年但計德甲表現仲唔及查漢當年
米哈
whoscored計佢打中中攻中多,有21次
打左右兩邊得7次
新波叔
熊與魚掌,好難兼得
所以點解李安同老馬咁忍得
Probable Milan Xl vs. Lazio (4-3-3):

Reina; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Bakayoko, Paqueta; Suso, Piatek, Calhanoglu.

[Mediaset]
係唔係話肥普同球員關係都唔差?
出副選咁串

龍門
係, 簡尼艾力臣未走最大原因都係肥普
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞