[走啦撚撚] AC米蘭球迷討論區 125

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
見卡斯同牙蘇打自由人已經知出事
兩翼要拉到落中場造波
前場仲有咩人幫水槍?
好on9 呀
成班球員上到去亂咁走都好明顯戰術上問題
講真, 平時433 都亂咁走
根本唔換教練可以唔睇米蘭住
所以343 定433 都唔係最大問題
最大問題係基礎個戰術框架都未整好
成場都係個個套路
中場比蘇一招
蘇一招望幾廿秒等人回哂防就轉邊比卡斯/辣殺
依個時間對面邊路已經企好咁就焗住回後/鳩斬
仲未有膠層出聲撐撚既

我睇佢跌出前4仲有咩講
買左邊度?
因為仲未跌出
下場人地爭第6 牙撚死鳩梗
阿蘇我阿嫲都識守, 對家由佢舞拖慢節奏,比時間自己做防守部署好過
卡斯垃圾查漢,撚帥又唔識用
19神鋒無支援, 又比人重點招呼
下下靠怕基發揮或Kessie爆破黎破局就死得啦
每個球員都會長短處
教練戰術去盡量揚長避短
但撚撚就調轉
挑戰11場1勝
kessie真係得個爆字
簡簡單單擺兩個搶波型再交比柏基發板 查漢或是q但一個駁腳 加隻有突破力嘅翼 已經唔會難睇 btb中場算鳩數啦 四不像
Gattuso is very likely not going to be the coach of Milan next season. Unai Emery and Pochettino are ideas, but the most practical choices are Sarri, Gasperini and Rudi Garcia. Conte is Leonardo's dream. [@NicoSchira]
有時真係犯賤 到時歐霸都冇仲有人陪我地顛?
Sorry波同干地啦
very likely not
即係99.9%
所以到時無前四
lm要含淚挽留撚帥
到完季的確選擇會多d,但而家去到得番幾場好撚尷尬,助教又係意丙料,一係leo下海接火棒
蒙帥版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞