[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(40)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike

等待係指等埋位啦
有可能係附近外景
係未林村都好啦
我想睇出街拍拖啊
唔想淨係屈喺熊家同公司
其實最近啲龔水過場都要靠ff來補
每次啊龔同水水關係都出現喺對話中
我係咪唔應該諗太多
廠景去service apartment都得
仲有今日Rebecca講「你隻龔」阿水又受落好甜
聽過老母同啲auntie傾計講「你隻公」即係指你老公
同埋阿水真係叫佢單字一個 龔
唔係阿龔,又唔係龔燁,係龔~~
盲咗
明明前晚阿龔先喺你面前跳出跳入喎,咁快唔記得喇?

龔水一齊咗,正常應該會靜一排冇主線㗎喇,係之前出得太密,而家唔慣㗎唧

你睇下蓮輝,潮善,其實都好少主線/一齊過場

始終呢套係開心速遞,唔係龔水速遞,乖啦,唔好亂諗嘢
認同絲所講
始終534 536 同541嘅蜜月期大家都太開心
養大曬個胃口
而家有過場已經滿足
覺得供水不足嘅時候我會去睇洗頭水絲或者澳門fans嘅同人文
都好有畫面咖
我當然唔會要求集集都龔水
但睇翻尋日過場就會發現佢哋似去翻以前嗰種歡喜冤家相處模式 今個星期啲集數啊龔只係喺同事對話裡面出現
最後電話通水都冇錄音 同場互動明顯變少
佢哋同蓮輝潮善唔同 兩位演員明顯比較擺多啲時間喺劇組
其實最近啲龔水過場都要靠ff來補
每次啊龔同水水關係都出現喺對話中
我係咪唔應該諗太多
明明前晚阿龔先喺你面前跳出跳入喎,咁快唔記得喇?

龔水一齊咗,正常應該會靜一排冇主線㗎喇,係之前出得太密,而家唔慣㗎唧

你睇下蓮輝,潮善,其實都好少主線/一齊過場

始終呢套係開心速遞,唔係龔水速遞,乖啦,唔好亂諗嘢
我當然唔會要求集集都龔水
但睇翻尋日過場就會發現佢哋似去翻以前嗰種歡喜冤家相處模式 今個星期啲集數啊龔只係喺同事對話裡面出現
最後電話通水都冇錄音 同場互動明顯變少
佢哋同蓮輝潮善唔同 兩位演員明顯比較擺多啲時間喺劇組

見主post話557過咗30點
刷新龔水線嘅最高收視
開心速遞好波
繼續努力衝!
希望以後既每一集都過到30點
557係咩?
龔水曹
龔水曹 愛情的考驗
呢集過30點
啱啱蟹Live好隨口咁講出嚟
我仲以為自己聽錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞