[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(40)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
訓醒留個名

我都係
講嘢唔叻 電話打字又慢 又唔識分析
所以唔多留言 只係默默地睇大家嘅評論
見到咁多人鍾意龔水 覺得自己not alone
真係好開心 好幸福
同事都有追開心速遞 但冇特別追邊條線
有同路人感覺真好

如果龔水入樽頸位係因為未有明確方向發展
最簡單嘅解決辦法就係set個目標比自己
例如期待下總監大人幾時氹到水水上apartment
上完apartment下個目標就係同居
同完居下個目標就係結婚
結完婚下個目標就係生仔
人生可期 希望在明天
咁快已經40個po
留名先
估唔到留名已經去到第3頁
支持apartment再出現
但如果同水水著情侶裝呢?
其實水水嗰套粉紅色衫褲好似都算正常 唔太差 當然因爲蟹著咩都靚
如果有套粉藍色......
又如果曹總突然出現爭住著......
諗起曹總着粉紅套裝
Oh, jesus
阿水果套已經係咁多套入面最正常...粉藍色應該難唔到總監大人..

我反而想睇總監大人著廢青安果套
腦中畫面已出
造型唔似mandy喎
jan姐拍緊新戲大醬園
嘩,啲咁style嘅衫,總監大人真係肯著上身?可能水水著埋同類衫佢先肯考慮

佢ig好似有post過去睇子華神棟篤笑㗎
訓醒留個名

唔知佢有冇睇開子華神呢
佢ig好似有post過去睇子華神棟篤笑㗎

頭先翻Loop阿龔送藍色Channel袋果Part
阿龔冇揀喺公司送
亦冇揀喺熊家送
反而喺熊家屋企樓下等阿水,兩個人獨處嘅時候先送
證明阿龔真係想氹女朋友開心,而唔係在意其他人既睇法
喺其他人眼中,阿龔仍然係孤寒度縮
覺得水水之後會孭翻公司同熊家曬命
覺得水水同龔生都係寧願人哋點睇自己都好
都唔准人哋話佢男/女朋友
果然龔水呢pair太美好了
曬還曬,有冇人信又係另一件事
阿水講野由頭到尾都冇人信

Antia: 唉,Mary姐真係慘,自己買袋都要扮男朋友送...
嗰句好大聲
龔水依家個定位似度縮情侶多
其實覺得咁都幾正 情侶之間唔一定有有物質先開心㗎
所以睇557見到水水慳家mode真係覺得水水好識諗可惜係為咗反cup對比先咁做
p圖果個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞