[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(40)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
lock頸已經係mma嘅招式嚟
好彩龔生都玩過下boxing
應該夠打
最摟打都係第一次
阿水只係嗌一嗌冇打鑊佢已經好忍得
咬佢好似幾Sweet咁喎
暴力同餵食不得不提心戰同報仇記
speed dating餵對方食mum mum
但阿水當時好似一手撥開龔燁隊埋去嘅嘢食
算唔算暴力系列
阿水個樣真係愈睇愈似想咬甩龔燁個頭
覺得水水家暴系列可以整理長期置頂 好正 要每個post都回顧先得
提議可以整 welcome to your office 合集
暴力水好正
好想睇仲有乜家暴手段
點解可以打人打到咁cute架
點解暴力水同被虐龔可以咁可愛

阿龔嗰啲自殺式行為都只係為左水水可以大條道理打佢
M屬性完全表露無遺
難怪總監大人咁鍾意俾人家暴
暴力水好Cute
對唔住龔生但我真係好想睇多啲暴力水
暴力水大叫系列,我最鐘意狗龔嗰集
最後龔燁響阿水後面想遮阿水對眼,唔俾佢睇部電話嗰幕,有種男朋友遮眼嘅感覺
去到嗰集根本已經係男女朋友feel
係當事人仲當對方係普通同事
今朝再睇返貴公子絲嘅暴力水合集
真係好好睇 睇人被打都咁開心 覺得自己好變態
突然諗起377
阿水一手掹住總監大人嘅西裝褸 聞佢頭髮 再一手推開佢 咁算唔算暴力水呢?
會唔會俾人誤會係秘密網瘋傳㗎
某男高層疑與高層女友過於激烈 頸項留下不明牙印
依家喺youtube同bilibili睇翻啲update mv
將啲拍咗拖片同未開始片剪埋一齊
點解可以一啲違和感都冇㗎
[突發] 某男高層連續一星期著樽領衫翻工 疑欲遮掩愛的印記
啊龔着樽領衫好好睇許願再出
但就來夏天都仲着樽領衫 一睇就知咩事
希望stanley拍嗰陣唔會焗到生熱痱
我覺得龔總監唔會着樽領,佢一定想俾全公司知,佢條頸有牙印
大龍生問起點答
尋晚女友太纏綿 過程太激烈 所以留低少少證據
跟住應該阿水俾人迫問
跟住全公司都會知道佢哋尋晚發生咩事 默默準備定人情
追就話要時間有得拖啫 但有啲係睇機會睇好唔好彩㗎
總監大人一定係會負責任
而且聽講佢哋見過家長 女方家長知道自己個女同人哋咁激烈點都催下掛 儲定人情啱㗎啦
說好的家暴系列呢
無啦啦變咗愛的印記
我望到咬佢浮現嘅畫面係水水捉住阿龔手臂用力咬到隻手就斷
原來呢到我最暴力純情
點解而家開成日台時間愈來愈早 BTW暴力gif好正,出現得好及時,睇完又好想睇多次龔水線
點解而家開成台時間愈來愈早 BTW暴力gif好正,出現得好及時,睇完又好想睇多次龔水線

打錯最重要隻字,自膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞