[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(40)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
唔知捉到未呢
接龍男高層四出偷花送高層女同事
係男總監送花俾女副總監

549 擄龔行動
我發現自己Post錯次序 應該係呢幕食屎陳師奶嘅FF先嘅
-
樓梯街 (Ladder Street)
位於上環,顧名思義係一條以樓梯為主嘅街道
除咗一小段路可以行車之外,呢條街嘅其餘各段都係石級
早於香港開埠初期嘅1841年至1850年之間興建,歷史悠久,依家已經俾古物古蹟辦事處列為一級歷史建築
-
點算 我覺得就算水水變咗師奶水都好可愛
同埋陳師奶又係諗多咗 邊有可能水水會俾自己變成咁 而阿龔又冇變
btw, 呢張已經係我手上嘅最後一張存貨
送袋外景/之後嘅外景就要等我5月中返香港先搵時間去影啦
-
*注意:龔水地圖入面有好多地方係喺民居附近/辦公地方附近,想去踩點嘅麻煩保持安靜,做個有公德心嘅龔水黨
暴力水GIF合集

平時老幼咸宜嘅媽呢空當對住死賤精嗰陣都會不自覺咁表露暴力嘅一面 一齊嚟重溫下

242 不能說的秘密
掟海棉
暴力指數:
阿龔要爆阿水大鑊?手上梗係有乜掟乜,好在只係一嚿海綿阿龔輕鬆接住

267 報仇記
掟紙杯
暴力指數:
媽呢空本來想同賤精先生有福同享有曱甴啡齊飲,點知成個計劃寫咗喺塊面度失敗!唯有掟返個吉杯發洩下

280 燁來越愛你(下)
兜頭淋拖地水
暴力指數:
阿水火遮眼以為阿龔要害羊羊,唔理三七廿一淋咗先算,拖地水嚟架喂!

377 水的燁緣(下)
紅藥水洗頭全套服務
暴力指數:
熊若水用紅藥水洗頭,過水送埋出門口全套服務1 take 過

383 沒有最大,只有更大
踩腳
暴力指數:
作為gentleman嘅阿龔送阿水一程,而Lady嘅阿水回返一腳好正常

393 又到七月十四
掟粉撲
暴力指數:
FF入面嘅十二少都仍然要被少奶掟嘢 (好在最尾有錫返)

398 戰鬥吧!蠢人兵團
噴口水
暴力指數:
咩都無做過嘅總監大人喺大龍生面前領功,難怪阿水都要噴口水,不過總監大人好受落仲lam埋脷添

410 接龍麻雀王(下)
掟麵粉團
暴力指數:
阿水差啲被阿龔呃咗朱……古力,難怪鬧食蕉連皮都唔夠仲要嬲到喪掟麵粉團

415 龔燁的秘密國度
用花打
暴力指數:
嫦娥水明明見賤精delete咗張相,原來佢一早放上雲端仲send埋俾曹總,唔嬲就假

428 我不是曹太
兜巴星
暴力指數:
阿龔想一嘴以謝天下,換來嘅係被阿水兜巴星到自轉360

蛋糕facial
暴力指數:
阿龔搞到曹總繼續追水水,當然要硬食呢一嘢(好在唔洗等下世先有得錫錫咋)

454 初雪的約定
膊頭撞
暴力指數:
媽呢空撞完總監大人但之後都被咖啡倒到,一人一下打和啦(不過最後有又紅色channel頸巾收都係阿水贏)

482 三日兩夜大作戰
斧頭恐嚇
暴力指數:
妹仔唔多like老爺唱情歌竟然想用斧頭施襲,不過都係靠嚇啫點會捨得真係劈落去

514 新春情人節
矮瓜追打
暴力指數:
吸血殭屍好想被鬼修女治下所以出動通往地獄之門嘅千古花籃,可惜呢個係Elsa公主自然被打(好彩無放榴槤入去個花籃度)

541 活得自在
雙手拍打
暴力指數:
龔水一齊後嘅打情罵俏,係打者愛也嘅表現

547 追水敢死隊
雙掌推開x2
暴力指數:
無嗱嗱喺lift度錫錫又係奇怪啲嘅,乖!留返service apartment先錫啦

548 帶著麻煩去旅行
搣手臂
暴力指數:
阿龔面對大小姐未驚過,作為大小姐頭馬嘅阿水作唯有大大力搣阿龔嘅強勁臂彎制止,仲不惜搣到變囧樣

推頭
暴力指數:
呢下一推頭掌風強而有力,搞到總監大人個髮型都差啲不保

本合集不定時更新,如有遺留歡迎告之
本來以為得幾張GIF,整整下發現原來有咁多
咁唔爭在整多個番外篇

終極暴力水
357 水的K戀
兜鎚窩面
暴力指數:
不解釋,好痛!
上面唔引用啦
我的野蠻女友水
喂呀,真係好正呀
搞到我又想由頭睇一次龔水線呀
唔qoute貴公子絲喇
我的野蠻水水真係好正
總監大人應該表面上係s,但內心係m
如果唔係就唔會比人愈係打就愈係沉船啦
多謝絲整個咁詳細嘅回憶錄
暴力水GIF合集

喂呀,真係好正呀
搞到我又想由頭睇一次龔水線呀

好長唔Quote晒啦
一路望住集數list諗下嗰集有冇暴力畫面
然後全日都度整gif順便都係翻睇緊
同埋一路整一路係度笑
真係好鐘意睇龔水打鬧
野蠻水水好正呀
睇住野蠻水啲gif真係好治愈
這個暴力回顧真係好正,其實熊家真係唔哂同阿龔做咩期望管理,因為幾暴力既水水佢都已經試過,重要越試越鍾意,根本走唔甩了
一路睇 個腦一路彈出阿水嗰句「抵死 抵你死呀!」
我係唔係好黑心呀?
我諗起「打者愛也,愛者打多幾下」
個暴力回顧好正呀喂
原來水水之前打左阿龔咁多次
咁多次加埋都唔夠曹總嗰次傷

呢張圖可以replace龔生個名
龔燁自帶靚樣保護大大減低暴力水嘅傷害性
曹總冇buff加持就越級挑戰緊係傷
做完暴力水合集之後可以盤點埋阿龔作死大全
呢個list就算純文字都應該長過暴力水,有冇巴絲想挑戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞