[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(40)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike

我都有睇香討,其實佢哋雖然9up,但感覺到冇惡意,仲好錫Stanley,同我哋呢道一樣好擔心佢,只不過表達手法唔同,用語抵死D
喂stanley
繼續努力加油演好戲
記得你係明周interview講過嘅嘢
食住花生等睇好戲㗎

係啦
其實大家都管家婆黎 可能年紀有分別
呢度大學生 後生仔女多
仲有,咩叫stanley 你探究我地講嘢style

其實我估兩邊平均年紀唔係相差好多
可能嗰邊有男人啦
所以前幾日發生嘅事佢冇絲打們咁糾結
可以寓9up於娛樂
其實我地勸Stanley咁認真嘅時候自己都認真咗
應該學佢地輕鬆啲
Stanley有睇嗰邊都希望啲9up可以舒緩下佢啲情緒
佢今次拆禮物拆左個幾兩個鐘但都只係拆左幾份
不過中間用左都幾多時間解釋返最近呢個星期既野,
佢會特登LIVE再抽時間回應真係好有心
btw其實佢真係口講清楚過文字表達好多
好同意巴絲講,佢其實好多諗法,係寫出黎變左第二樣野
要再潤飾下囉
不過既然佢選擇be yourself咁我都專重既

唔知stanley你幾時追到呢個post,
想shout out 一句,
Keep up the effort in you career, I believe more and more people will recognise your effort.

Sorry for 1999,I literally mean it (唔好意思可能我都要上下說話技巧課程)
係啦
其實大家都管家婆黎 可能年紀有分別
呢度大學生 後生仔女多
其實我估兩邊平均年紀唔係相差好多
可能嗰邊有男人啦
所以前幾日發生嘅事佢冇絲打們咁糾結
可以寓9up於娛樂
其實我地勸Stanley咁認真嘅時候自己都認真咗
應該學佢地輕鬆啲
Stanley有睇嗰邊都希望啲9up可以舒緩下佢啲情緒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞