SONY WH-1000XM3(2)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
點解放呢?
準備換Bose 700
Btw 無單無保,價可議
Bose 700 啲聲好過XM3?
未知。。。不過好像輕d
我諗緊買700 定等XM4 700係幾吸引
我用得最多反而係sportfree
請問點分行水貨
建議試下bose先
兩者聽感都唔似
係抗噪差不多
我要ldac,聽無損,sony無得輸
今個款未有LDAC
我IPHONE 狗
追求nc 同舒服,所以想試埋其他款
台灣出咗WH-XB900N 嘅review 

https://www.techbang.com/posts/71554-sony-extra-bass-series-noise-cancelling-headphones-wh-xb900n-trial-experience-the-low-frequency-power-and-elastic-control-of-the-strong-seismic-level

各位點睇夷隻

好似同wh-1000xm3定位重疊咗
又係藍牙+線conect 
又有nc
sony 聲稱主打base
叉滿有30小時
對反港紙1800左右
我估xm3 多左飛機用nc
無用到QN1芯片,降噪應該無XM3咁勁。
我估係XM4用新模,將XM3個模下放俾XB900N用,芯片可能係清XM2舊貨都唔頂。
想入手
請問幾錢左右?
忍手等xm 4
係咪冇得改名?
bose 700唔夠xm3鬥喎
而家先買WH-1000Xm3 會唔會太遲?
有冇消息就出m4?
本身想買sony隻入耳,但評價好兩極,最後無買。睇睇下有啲想試下大機,因為本身用入耳聽得耐會頭痛,呢隻好似好吸引
成日好快無電 係咪降version 可以fix?
幾快先?
我4.1.1,每日聽兩個鐘,無試過用得曬啲電,一星期叉一次
夏天嚟先買
平日行路多定撘車多先?
唔記得但係有時開機100% 半個鐘就話無哂
九成搭車,同埋本身都細汗。

你地夏天真係完全唔用?咪好哂
新出個wf好似有唔少問題,又風聲又觸控唔sensitive
wh又驚夏天出街用熱,等埋IFA睇下出唔出M4先再算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞