SONY WH-1000XM3(2)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
請問搭車果陣架車凳個耳機又聽到d跟住凳既聲 係咪正常?唔想聽到可以點解決?
唔想手足再俾黑警屌完鬆入黎睇!! 4個必用 apps
https://lih.kg/1845320

借個位嚟

請大家幫手正評,lm,避免沉底
有相同問題
等咗成半年都未出xm4 依家唔知等唔等好
Sony 買,係正價,唔抵買,出去星際,求其一間都平過佢,你格價,可能會揾到最平
唔差在等多陣,不過可能今年嘅年中或者年尾先出
Xm3 頭戴少過原價7成已經有
無線可以用黎打pubg,冇延遲幾爽,電池又夠用,基本上打一日都得,值得推薦
今日忍唔住終於去百老匯買咗,等XM4出新再買 用落都OK 耳仔帶一個鐘左右開始痛
同問
同問
thx
你隻XM3較到最大聲未?
即係右邊耳仔個panel向上推
我本來都諗住等,但係忍唔住早兩個星期買咗
XM4 一係二月尾Sony個Mobile device嘅event出,雖然係電話為主,但係有機會出埋headphone
之後就係七或九月,WF都係上年7月出,至於9月就有event,總之肯定今年一定會出。

最後我都買咗,因為XM3折咗好平,2000已經有著落。XM4新出起碼2800個range,而且又要等多一輪review先敢買。等住用嘅關係,所以都係選擇唔等。
我都係等緊XM4, 見XM3平咁多 應該真係好快出 。 我前幾日買咗XM3 等佢出4睇下好唔好就再買 然後送隻XM3俾人
巴打入左幾錢?

見到上年有coupon送$1800左右攪掂
而家要$20xx好似好on9咁
係? 我見到水而家要$17xx
定係你講緊WF?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞