SONY WH-1000XM3(2)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我就咁諗,xm3 software nerf咗anc能力 而家初期買,xm4出廠anc能力仲係勁同埋香港行貨跌極咪千零蚊 到時買可能xm4嗰陣出廠嘅software anc又比sony nerf咗,比多少少用得早咁多,anc自己老閪唔update又唔會比sony nerf,點計都抵
唉 含得撚 已經買咗
得linux先玩到ldac
但平時做野個environment係windows+wsl
千五水貨?
我睇price咋 水貨大約呢個價
去到#980
新post,不如直接開XM4
大家真係會用wireless headphone嚟講電話?
con call
岩岩落街試左3款。冇xm4試。

XM3降噪好過bose700, 幾乎聽唔到周圍雜音,但bose700 我覺得好好聽,sony d低音勁d, 但d聲聽過好粗糙,冇bose咁清晰。

Bose700 戴左陣已經覺得好熱,xm3 涼爽d. Bose qc35ii 冇電試唔到,但戴得都舒服,同sony差唔多,冇咁熱。 想問qc35 d聲係咪同700 一樣? 降噪都差唔多?
bose 大舊啲 同 摺唔倒
重有1000x個頭帶好貼頭嘅弧度, 700帶出街會有啲怪 除非個頭好大

我覺得700唔係replace qc35嘅便攜model。
岩岩再試呢一間 bose 700, 好夾頭,唔知點解同第一間試o既感覺唔同。 我鍾意bose700 o既音色。 但配戴感sony好d. 咪係咪應該買 qc35... 睇評價d聲 同 700 差唔多。
唔試埋XM4先?
去左呢一間試到 qc35ii, 幾滿意又唔熱。XM4 未試到。
打算買qc35ii, 大店賣1788, 網上揾到賣12xx行價,好抵
想知 XM3, XM4 / BOSE 700 可唔可以 WIRELESS 駁電腦用來打下機 + DISCORD 咁用?
而家買幾錢?
我都想知
Carousell
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞