SONY WH-1000XM3(2)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
未用,free幾個月嗰啲掛?本身有Spotify唔想搞
咁唔理佢,都似係free一排only,懶得搞
頭先啱啱whatsapp完嚟聽返自己段錄音都嚇親 清好多 基本上同手機mic差唔多 不過戴返頭盔先淨係base on software 2.0.3 建議想入就快手如果唔係一陣出廠software變新咗 又好似上代咁nerf就仆街所以先唔理三七甘一衝首日
試咗wtsapp錄音正常喎,不過喺屋企試only
由佢啦 小小野 廢事煩 直接用仲爽 又慳返時間唔洗煩
我都係 真心好清 呆L咗 不過係佢speak to chat嘅收音咁好都已經估到佢今次支mic收得清咗㗎啦
同sony 豆豆比,音質應該係兩個世界?
出面有冇得試?
speak to chat反應好快,幾好用

巴打本身用緊xm3?
一定啦,根本兩樣嘢嚟無得比,不過我個人覺得豆豆帶得超唔舒服成日好似就甩咁,換過唔同牌子耳綿都無改善

xm4今日喺cwd sony store見有得試
早兩個月本身諗住入隻xm3自己用,廢事share,結果見到勁多xm4 rumors 又話xm3 software閹割又會炒車咁(底燥問題,後期勁多人有sony自己設計缺陷又唔認,叫人自費修,唔計保養又唔比換貨,即時決定唔買xm3) 之後又傳622 623 712 714出xm4咁 撚完一次又一次之後又話今年唔出又話武肺影響 加上上年9月本身expect出又冇出 成個人勁灰 而家終於比我頂到 老閪都衝首日
兩個一唱一和咁有打手feel嘅
不過信你地 聽日買
個frd有wf 本身佢用htc 同其他wireless earbuds 不過呢排入咗xperia 1 II 同wf,日日屌鬼咁笑撚到我 上次食野排隊成粒跌鳩咗 碌到勁遠
非打手你追故我呢個post上兩頁仲有我早排啲問題
有冇巴絲試過換耳綿?
我果對開始有啲扁扁地
想要黃店有冇人知邊間黃店有賣
冇差太多 都係嗰粒40mm
有冇巴打 xm3 同4 都有
分別大唔大??
想平平地買隻xm3
Xm3買水就得
真係好on9 成日跟住唱就開左voice to chat
可以熄㗎嘛
0:38 long hold with two fingers to activate/deactivate speak to chat
https://youtu.be/PiYIstIsPog
諗住買xm4, 好似話戴得舒服d, 個咪又好d. 之前想買水xm3.
有冇買咗XM4嘅巴打講下 降噪方面進步咗幾多? 感覺明唔明顯? 定係淨係中高頻好少少?
so far戴咗大半日wfh都幾舒服,我無xm3比較唔倒,得隻舊嘅sony有線,嗰隻帶得耐會感覺幾夾(本身有帶眼鏡),暫時都幾滿意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞