SONY WH-1000XM3(2)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
新入坑 對比之前用開個個studio3簡直兩個世界
我買個陣2600到 係勝在方便可以隨時係macbook同電話兩邊轉 但你話聲係咪好差又唔係
想問下大家點較個EQ?
同一品牌,同價位但有線型號,音質會否好過佢?
XM4出未 等能到傻
降噪應該一樣level
多色靚仔d
想問下而家買XM3邊到最抵?
XM4要出啦!Reddit啲人喺FCC揾到Sony 註冊左WH 1000xm4嘅id.
應該2020一月嘅CES電子展就出!
H910N spec好似同XM3差唔多 但行藍牙5.0
可惜仲未有得試玩
定睇埋1月會唔會發佈XM4?
琴日係apm試過,ANC好似同xm3差唔多。speaker25mm, 但係唔知點解一樣較一半音量好似仲好聲過xm3.配載咁就xm3耳室大d. Xm3 2380, H910n 2280真係唔知點揀
XM4聽聞就出。。 而家買3好似好不智。
琴日先買左
一日Bose未出QC45,我估Sony都未必敢出XM4住,一陣出完俾人秒殺點算。
依家XM3追平QC35II,Bose 700又唔爭氣同XM3帶唔開差距。XM3比700低售價,仲好有市場。
見已經有POST開始講下個月會公布4 我都係等多一個月先買好了一出即買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞