[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 3

1001 回覆
33 Like 1 Dislike
要搞癱香港其實好易
chaos is ladder
今日23條立法呀單程症加到1500個都冇人理
Brienne應該會為咗保護Stark兩個女而死
另外私心好唔想Arya死
Tyrion應該係成個家族嘅死淨種
jon, sam, sansa, ayra, 龍老母都好難死
啲大作大方向應該係comfort讀者,細支線先扭橋
Bran應該神化,其他全部都死得
其實真係好慘,唔計S1
為左救全世界又好,自私又好,殺左mad king但個名跟成世有人覺得你唔忠誠
斷手一流劍客變殘廢,成個屋企 唔係你憎我 就我憎你,老豆憎細佬,心軟 愛自己細佬放左就殺老豆 ,家姐想個細佬死
然後全部仔女都唔敢認,最尾重要死晒
依家為左大義 睇唔過眼 北上重要比人審判
唔知係咪唯一同brienne一齊既時光先活得自我
Fdzone knight

佢應該係D老土橋段 為保護龍媽死 死前仲會交帶JON好好照顧龍母
龍媽由同tyrion傾自己死咗個crown俾邊個已經似會死
仲要yara都開咗口話輸咗iron island都可以俾佢地retreat

stark反而睇好因為成家人係埋一齊bbq緊
ned講過lone wolf先會出事
成pack狼一齊好安全
除非下集是旦一個屎忽痕行出行入啦

lannister好難估
cersei死咗成套野唔計night king冇奸角
bronn會唔會真係去殺brothers?
我覺得yara唔會再點出場 已成炮灰
Lannister仲有一大班表哥表弟多到數唔到唔喎, 點會係死剩種
希望Arya同gendry會一齊
唔會掛
用咗五分鐘救佢為咩
咪就係乜人都一係BBQ,一係whitewalker掃晒囉
我覺得龍母要幫jon生返件(竟然生咗隻龍蛋)
咁晏去仲有得拎?
巴打覺得值唔值得去?
諗緊聽日去
唔知幾點前有得拎杯墊呢?
就係為咗交代theon之後翻去幫stark
每日有兩輪架
每輪限量100
好靚嫁咩?
theon返去找數,死就死梗
Yara收埋Euron皮,House Greyjoy完
有啊 5點第二輪
去拎紀念品係正既
巴打最後攞到邊款

個兩輪時間分別幾點
龍蛋唔係咁出現㗎
杯墊同咕臣都係Lannister
亂倫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞