[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 3

1001 回覆
33 Like 1 Dislike
睇緊第三次
Baby monster
杯墊排緊隊尾係咪等攞Greyjoy
好似有巴打話依家轉咗玩法 4抽1 冇得揀
未睇都知喺的士發生
cersei叫bryon殺tyrion?
定係jaime?
唔知點解覺得jaime呢季會死
其實而家BRAN係看破紅塵定係直頭俾3 EYE取代左
不如講邊個唔洗死好過啦
推得好快
辛苦樓主
佢已經=3 eye raven
覺得佢仲有私心 bran既部分
唔係冇需要話身世俾jon知
Treasonous brothers
咁樣理解兩個都係
好撚靜
睇左咁多季, 成套劇入面算係正氣既人物最撚憎就係龍媽
演技差不在話下戲入面一朝得志就語無論次
無果兩條龍佢真係甚麼都不是, 最好結局係兩條龍都俾WHITE WALKER殺曬再變成WHITE WALKER性奴就岩
個西后有老公已經偷食自已細佬
再食埋表弟
呢加食埋果件麻甩佬
我都覺得佢死亡機會有7,8成
除左S1,S2 仆街少少 後期真係改到白一白,好難唔鍾意佢
香港人都因為一粒花生而靜止了
So many vows. They make you swear and swear. Defend the king. Obey the king. Obey your father. Protect the innocent. Defend the weak. What if your father despises the king? What If the king massacres the innocent?
重要角色 我個人睇落唔會死既
Tyrion ,太監,jon,Sansa,Bran,Brienne,Sam

睇落會死既
Cersei,jaime,龍女,Hound,onion knight,ayra,friendzone knight,Tormund

大家有咩意見
好配角但受歡迎個類就唔數了,太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞