[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 3

1001 回覆
33 Like 1 Dislike
好好彩,house stark!!!
Winter is coming !!!!
聽工作人員傾計,好似好多魷魚...
其實整咁多魷魚做乜
有無人知nowe HBO go 有無得download game of thrones ?
一定要線上睇?
Suffering from Success
可能估唔到咁少人鍾意
正常應該多狼
本身個圖已經唔係靚,仲要得gay 婆叫做型d,但又成日輸...咁好難有人鍾意喎。
除左家訓型真係無優點
冇丁丁
鐵手套入面鑲粒打火石
唔通robert又配做king咩, 搞笑
佢未做王之前係幾好架,同Ned做到兄弟應該有返咁上下既
因為一齊去左做人養子,
Fd lee d 野都係由細玩大,
不過佢有義氣嘅算係。
其實一直麻麻地佢
一路都唔係醒蠢蠢地, 但好撚柒串
一日到黑叫住自己係邊個邊個好威威要做queen, 同佢阿哥果陣無乜分別
好白痴,佢個4大House點解會有 house greyjoy 反而會冇 house martell / house baratheon / house tyrell
我要 nights watch (如果有的話), 都唔要 greyjoy
King Robert 嘅目的係要Lannister 傳人Tywin 嘅first born son晚晚企係到聽自己叫雞
佢搞個event 都應該係諗住promote今季
重要性同戲份的確係4大
但成個house都無威過
會有幾多fans
或者今季威呢
所以話good soldier doesn’t make a good king.
但robert成世人只係輸過一場戰役,係好撚好打
今季都唔會打海戰啦,theon 似係會為咗救 house stark 嘅人死
依家先得閒睇第一集
睇完都叫收貨既 見到Arya同Jon reunion真係 但覺得Sansa and jon reunion拍得好似感動啲
不過得返5集點樣交代咁多野⋯⋯上季感覺都有少少出事趕住收工咁
Sansa同jon好似第五定第六季reu左
第六季係castle black
威啊 Euron有得 Cersei喎
Greyjoy光宗耀祖
想問下香港版hbo有無刪剪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞