[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 3

1001 回覆
33 Like 1 Dislike
咪上季Jamie 打龍個集
Lannister 軍輸左俾龍母,Sam 老豆同細佬唔肯歸順龍母,龍母咪叫龍噴火處決佢地
Gilly同BB應該仲係學城?
但細sam同佢條女呢?

上季基本上我都忘記哂咁滯
應該係學城定係Sam 屋企
我都唔記得
Citadel走果時有帶住佢地走
但到wintefell果時就得Sam
好似係
上季去左學城,跟住唔係同sam一齊走佬咩
應該係winterfell
有無人覺得第一集好麻麻,jon俾sam爆大獲嗰幕,好似好容易就接受咗咁,同埋有浸tvb味,希望之後劇情唔好tvb化啦
係狼家個道德撚老豆唱佢
勞勃欣賞佢先俾佢做咩皇家護衛
Oath keeper.
其實佢都講左當時點解要殺MAD KING
俾你咁, 你都寧願殺佢啦
點知個9個話佢KINGSLAYER
勞勃有心唱衰佢
係狼家個道德撚老豆唱佢
勞勃欣賞佢先俾佢做咩皇家護衛

唔係道德老豆話送佢守夜
勞勃留佢,再唱佢係KINGSLAYER
見巴絲講起太古城個到原來有免費嘢
做野又係附近就去咗拎

佢皮革杯墊
第一輪好似係12點 第二輪5點 我就咁啱要開工

另外今日開始由頭重睇 發覺S8ep1同S1ep1好多呼應位
多力建議大家一齊重睇
其實唔熟真係講少句...
Mad king 果時已經俾佢做左護衛,
因為要獅家無最出色嘅繼承人。

肥野留佢就明係玩鳩佢,
得閒叫佢倒下酒唔知幾爽...
Danearys真係暴君黎得罪講句呢條女真係唔配做queen
想買返書睇
邊度會有得賣?
Jamie去完winterfell先知龍女起度不過應該都係囚禁佢先唔會殺佢住
你落去書局望下 搵唔到先再講啦
啱啱行過間搵唔到,打算一陣行多幾間。
諗住final season會再版
正常所有大書局都會有英文版
你搵唔到應該問店員係賣q晒定點
我係誠品買 英文同中譯都有
排緊杯墊
cwb 誠品有
不過我係買box set
btw 有冇買左新個本Fire and Blood
咁啱殺mad king 嗰陣 Ned Stark 衝入去 都無辨法
Robert keep Jamie 做kingsguard 某程度都係想玩9佢姐
叫雞仲會叫Jamie守門口
Mad king分明玩柒泰溫
因為Kingsguard又係要唔結婚唔生仔,搞到泰溫冇仔繼承個城,呢下先最得罪佢
抽中邊款
送個負皮俾你重睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞