[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 3

1001 回覆
33 Like 1 Dislike
天巴
下個post要置頂
https://www.quora.com/What-are-the-sizes-of-the-various-armies-in-Game-of-Thrones-at-the-end-of-season-7
google 左
寫文果個用書base既data去數
s7 完果時各方有幾多兵
睇得出佢愈寫愈嬲
因為劇愈黎愈唔跟同無厘頭

winterfell都唔似塞得落100,000 dothraki
辛苦曬天巴
btw,關係圖都要
唔係brand講應該無人知eastwatch爆左牆?night watch 都走唔切umber走唔切都正常
收到
所以sansa話唔夠糧草
全部餓撚死直接送人頭比NK
順便擺埋果個interactive map?
我覺得好有用
劇入面d人都要訓街
連bran都冇人理
下個POST睇下如果我開到就執執佢, 如果唔係樓主執啦
辛苦曬
幫左好多人理解
She fucked the way up to this place...全部都係靠同佢搞過既人上位之後用完即棄,可憐身邊隻兵不離不棄。
好正,the reach輸真係完全無理由!
仲有估唔到Lannister 宜家少到咁。。。
無問題
Sam都講到明Jon 先係為大局
同adidas 合作出個d鞋 香港買唔買到
其實就算唔喺香港買好似都已經得翻white walker
有但冇咩貨
老老實實買唔落手
啲colorway麻麻地
想知uncle benjen個故事
希望會講啦
講開想講Renly又係死得好突然
雖則都知佢唔係主角 但突然咁樣死
完全估唔到
想睇多陣佢d gay情
夾硬crossover就話係...除左拎黎炒之外都冇乜用
其實renly好醒,robert死後佢係反應最快嗰個
Ned唔肯埋堆第二朝佢已經返咗stormend
仲已經call all banners準備開戰
如果唔係啲blood magic佢係最大機會嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞