[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 3

1001 回覆
33 Like 1 Dislike
睇錯,sorry 自膠
以下係fans theory 唔想睇就快速碌過

岩岩睇台灣個超立方
Dany 同know nothing 係瀑布kiss之前講左句希望可以一直係到
同Ygritte死前係洞穴講既希望永遠留係洞穴係互相照應
加上Tyrion班人一路係咁幫dany搵繼承人
所以js 係azor ahai 用刀殺dany
Dany 會犧牲自己變成新night queen
好似冇見過呢個theory 覺得幾有趣

唔quote 我都有睇超立方
呢個theory 真係冇係第度聽過
重睇返前幾季,龍老母一開始都正正常常,係死完老公之後開始暴走。Btw, Jon 隻狼應該未死,但好似消失左既
冇錢加隻狼嘅cg
全部用晒嚟整Jon 騎龍
唔係搵隻狗拍既咩
我覺得以佢咁重感情
俾sansa寸一相情愿正常woo
個反差太大了
以前唔止係決策力
連講野技巧都係一流
而家變左個傻9咁
矮仔同cersei夾好,有陰謀
我反而覺得cersei一定會起Tyrion尾注
如果Tyrion真心相信Cersei會為保命幫手打WW,只能講智商急降到一個點
上季臨尾有講,叫人預備船死守等冬季過去
我唔記得去左邊
由離開Castle black開始去打winterfell
就好似無出現過

想問下有睇書既巴打
GRRM有邊啲GOT related既故
係完完整整出哂?
想搵書睇
Hahahahaha
Jon snow隻狼係咪已經俾兩條龍食左?
哇已經完全唔記得劇情去到邊
Duncan the tall / Aegon the first
垃圾到不能再垃圾, 如果真係咁我會寫信去HBO投訴
好在班寫手唔係台仔
Night king唔係死左變成,係children of forest用魔法同dragon glass整,就算jon殺左dany,佢都唔會變night queen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞