[Non-Jupas]嶺南大學Offer等待區(1)幾時先派interview

820 回覆
7 Like 17 Dislike
上年7月尾先收到offer 加油!
啱啱留言見到Coun Psy巴打
可唔可以講多d呢科
上網睇嘅資料唔多。。。
咁點trans credit
同埋有d驚伏
3月尾揀完bba stream就冇回音了 冇interview乜都冇
Cgpa 3.2x
要再詳細睇下
希望唔伏啦
其實我六月中先有ielts成績
咁我洗唔洗send email同佢事先講聲
定up完成績先send email...
救命呀真係唔想冇書讀

本身3.6冇諗過LU, 但而家有得俾我讀我會好安慰
想問巴打gpa幾多
Cgpa 3.2x
想問lingu bba收到direct offer果D係gpa幾多
同埋收到果個電話幾號
gpa幾多
thx
Cultural studies department 個電話係26167491
可能未派到你,等下啦
當然send email 同佢講左先
3.3X, 電話應該係26168762 (大概係呢個電話) BTW, 你GPA 幾多?
好!多謝絲打。
真係好迷惘 真係唔想冇書讀。
雖然我鍾意讀新聞 但我真係唔想入Syu..
其實你GPA咁高最後一定有UGC offer 嘅,只係宜家未到啫,放心啦佢send email 俾我仲陣有講過只要係8月前俾到IELTS成績佢就得,但就算你宜家未有佢都應該會 consider你 (只係你愈快俾到IELTS result 佢,越快出到offer畀你), 所以你而家最緊要係專心考好個IELTS,加油
但我係early round
仲有冇其他coun psy巴絲
我early round bba 都係3月尾簡完
前幾日收interview
我都係early round,佢3/5要我交留位費我放咗,我見其實都多人放lingnan u ,所以應該都好快派到你,不過你揀左咩stream? 可能因為我揀e-business 而又冇咩人揀所以先快俾我
姐係你4月尾已經收到拿?
係,佢26/4俾我
你係direct offer?
我揀accounting呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞