[Non-Jupas]嶺南大學Offer等待區(1)幾時先派interview

820 回覆
7 Like 17 Dislike
你冇都會出offer
但你點都要有先meet到offer
其實有無巴打知Soc sci有無消息?
想問下Tran Credits填左佢比個張form之外仲洗唔洗補返啲咩Provement? 定係最後交埋份Final Transcript就可以
要交本身讀緊的course syllabus 比佢
我係今日deadline要交
你check下自己conditional offer email有冇寫要交?
我BBA Finance offer
幾時出架?
想問下counseling interview會問咩
好耐之前 5月中
有無巴打有soc sci interview 下星期一
ME Social and public policy
有冇人知問乜係咪individual interview
想問係overall 6.0定 每個part都要6.0?
冇3 or 6.0真係唔比入學?
如果interview真係好好 會唔會可以入咗學再用大學course讀多啲credit補返?
個offer叫你fulfil返English language requirement
所以唔好咁多FF
加一 有冇人知點in?
想問下bba係咪仲派緊,五月尾in完到現在仲未有消息...好不安
今日收到電話,問我有無其他offer,如果有e-business 問我讀唔讀,叫我uploads埋4個sem成績,再對我資料,話有咩消息再打比我,但我本身報marketing,問佢佢話個邊就唔會有了。
我都係收到e-business,但我本身報finance
考慮時間又短,我諗住reject offer算
明顯逼啲冇offer嘅人硬食
但佢又唔直接比我,叫我先upload 成續,其實我之前都已經send email 過比佢,話有咩消息再通知我好驚假希望
我本身sem3 3.39
最後個sem有科D撚左
變左3.29 所以好驚佢睇完今個sem會唔比我
你聽日就會收到offer
點解咁講巴打收到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞