[Non-Jupas]嶺南大學Offer等待區(1)幾時先派interview

820 回覆
7 Like 17 Dislike
我上星期都係有人打完比我 第2日就收左
佢有無叫你upload成績?
有呀 當晚up完 第2日就收
各位巴打,我想問下其實最睇重係咪gpa? 自己本身冇參加學校啲課外活動,event 等等
想問下本身eb排stream係咪排得好前
我唔係收eb
介唔介意講你gpa幾多
我up完之後無消息
3.5
巴打幾點收到電話
收到電話問我要唔要conditional offer, 但係又叫我等消息姐係點我明明好撚想要offer
我都係 jm9問完又叫人等消息
有冇人係報左cultural studies year 3 entry 收到offer 㗎
本身有冇interview過?同埋幾多gpa
想知有冇巴絲收到Cultural Studies嘅offer?
之前interview嗰時,professor話:「英文嗰度,你知㗎可?記得之後upload返。」
跟住我啱啱考完ielts, 剛收到hard copy 6.0
係咪就算我up左,都要等一段時間先有機會有offer?

Gpa都有埋,space 3.59
係咪都要official先當ok? (我照up左unofficial)

求解答。
你year幾
我冇考ielts in完7日之後收offer
Year 2...
我都係想要個ugc offer啫⋯
Ielts考左都唔得?
救命呀
我year one,收到個個year2 offer 黎
已經放左出黎 希望你收到
我都無收到⋯⋯ 但見有人收到
琴日收到soc sci interview 24/7
仲以為連in 都無得in
gpa幾多
希望希望!!! 我已經send email同佢講話我會補返official嘅 ielts同gpa, 而家得unofficial ielts 同gpa, 希望報返就ok😔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞