[Non-Jupas]嶺南大學Offer等待區(1)幾時先派interview

820 回覆
7 Like 17 Dislike
社科呢?
個人意見 社科lingU
冇interview係咪就冇機會有offer??
lingu 咩stream先,ugc topup就咪讀喇
Social & public policy studies
咁你EDU 咩Offer
可以講下有咩問題嗎?
我只得呢一個top up offer
社科 (international economy and politics stream)
8月尾應該就會追住你問你要唔要
我本來都係你依個stream但reject左去edu
lingu社科係唔差但佢係topup都冇得否認
依科我個人覺得出去搵工都會prefer ugc>ugc topup
但既然得依個offer就唔好理照讀啦,ugc top up>self fin top up架喇
8月未完都仲有機會收其他offer呀,加油啦
Global and environmental study
文科呢?
呢科好啲 ching GES 都值得讀
點解咁講?
我驚佢收哂人呀自問in得唔差架
但個個fd都話依科唔知讀緊乜同好hea
邊科文拜 講埋個 Programme 名得唔得
我真係唔知入面讀乜 不過起碼個科多人聽過 名氣唔差
Edu 英教同 lingu 翻譯

利申 未有翻譯 想問下先
Sor 唔清楚
我識既fd 啲師兄冇個係讀呢兩科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞