[Non-Jupas]嶺南大學Offer等待區(1)幾時先派interview

820 回覆
7 Like 17 Dislike
禁撚on9 嘅咩
我錯 sorry
Edu 英教
搵工冇問題
想問下cgpa 2.9 meet唔到3個conditional offer 但約到professor 傾係咪代表仲有機
Year 3新生,係咪一定要參加ocamp同住hall
你邊科? 有機架 我之前見過professor 佢之後記低我既名 俾interview我 最後收埋我
唔一定要玩ocamp, hall 係必住
想問下有無人收到risk and insurance management同social science(economics)的interview/offer?
佢打左電話問我要唔要offer 叫我等下 係咪代表有機
有,第二日就有email
Reg day係幾時?
reg day有咩帶有咩搞
想問吓呢 我之前我一直upload唔到最新個cgpa
所以前排就sd左email比office 佢話會幫我upload左最新個cgpa
但我琴日睇反個status 個cgpa仲係舊果個

封email都成個幾月前 洗唔洗再去問問
打去問下好,不過SSC啲人仲緊張過我地,正常佢地見到有咩問題會打返比你
下..如果冇打就收皮?
仆街睇錯post non-jup黎 sorry
以我經驗都係收到電話先收email offer
冇電話可能要再等下個n手
Culture studies
6月頭申請,到而家都冇interview
有offer啦
btw有冇人知Credit Transfer 張表究竟點填
都冇programme study plan
講真LingU non-jupas入year3一定要住hall真係好撚on9
Fm Year1一定要住hall我都明
打去你asso/hd學校問
要佢地print比你
thx
姐係可以transfer到咩course都係asso/hd個邊先知?
我見佢填course name得7行
你應該問舊校拎晒你4個sem讀過既所有科,再交比lingu決定你有幾多trans到
7行唔會夠,去到lingu office問佢拎多幾張填
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞