[Non-Jupas]嶺南大學Offer等待區(1)幾時先派interview

820 回覆
7 Like 17 Dislike
Ching 介唔介意講下你GPA 幾多~
3.3
佢offer 出3.2 or above
咁我想問Ching 報咩stream?
擇咗 Psychology
ching 加油 祝你有offer
Thank you
我係Mccs呀,不過係advertising theme.
我都有報ghks, in完冇回音 睇怕都係IELTS問題
其實想知 我報咗7月頭考 要唔要email講聲
跟住考完upload成績又再講一次?

係遲考IELTS, 但因為咁而咩offer都冇
我會死左去算!
Cultural studies interview 點凖備
想知科收幾多人到?
我收到
I mean 最終收幾多人到
依個我都想知
反而我比較擔心嘅問題係 如果真係有condit offer
Ielts 6.0
如果我最後撻Q 有冇機會比我一路讀一路考番😓

如果禁絕都唔俾我讀⋯
我真係冇人收

完全冇諗過呢個GPA要淪落到咁嘅地步
雖然真係唔高 3.61
Dse lv2就應該一早要考返個ielts 啦
而家咁炇先考
Sem1 sem break 考都好呀
師兄
我之前都收到Ling U psy offer
你係咪有更好既大學offer啊
無其他offer, 邊敢reject
師兄收左咩
可唔可以問下你地幾時apply嫁?
我應該上年11月尾至12月
收offer就2月尾
報左7月頭考 而家都改變唔到
。。。。。。。。
收唔到interview
又送錢俾lingu
一場同學,建議你考完試呢兩個月操多啲IELTS卷,一take過咪唔駛煩。
如果佢出confiditional offer俾你requirement係IELTS 6,而你達唔到,好大機會no offer,所以最好唔好有上U再考既打算。
如果想再安全啲,可以5、6月考一次,touch wood fail第一次,起碼7月可以補考~
襯考完試、搞完magazine,就好操卷喇~
連續兩年送錢比lingu
我想要個interview 都冇
明知知道自己英文無3但又唔補考ielts
入禾含啦
咩科咩GPA
已經準備好捐錢比嶺南嘅心理準備
想問second choice對收offer影響大唔大

btw 文研senior entry出左interview未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞