仲有冇人用Porter Tokyo 袋?

381 回覆
30 Like 37 Dislike
我買左仲未著過
Hard porter 得大阪 東京 京都 三間
同埋呢入邊應該有logo
東京有兩間所以應該四間總共
講起wacko maria 好撚想要天國東京果個tote bag
我著得一兩次 買左先知佢算中筒 唔係慣著
原來唔同架
呢款係細Size?
樓上細牌散銀包我都有,不過個人鍾意呢款多D。隻色正
勁鍾意porter, 斯文又得CASUAL又得
第一個tanker中一用到而家出黎做野
最終意black beauty系列,可惜就執
me too
大啦一定。大size都唔係好大
HP唔再出諗住買多個
但一睇自己用咗幾年嗰啲全部仲好靚仔
(最耐嗰個成十年)
買返同款又好似好哂錢咁
太多黑色袋,結果我上星期買左個Master Navy 3way
屋企有幾個, 啲野好用
大唔大個?我諗緊brief case定3 way
每次經過都會買一個唔同size
有8定9個
有啲早期買嘅二手賣咗出去

啲袋好用
係我自己鍾意嘅style

中學雞時就真係會撞袋嘅
依家已經無好耐啦

雖然佢話摺有啲人一窩蜂去買
不過見好幾個都唔係真係鍾意
用兩用都掉埋一邊
今日揹呢個

前日見到個阿普通阿伯孭住個 HP Highland
想買番black beauty 嘅波點銀包
買細一定後悔。
porter d 野真係好撚襟用,但有 d 物料擺得耐都會有老化既一日。下面個背囊應該係向 05 年買,keep 住揹左兩三年後就出動次數開始少,到後期就長放衣櫃幾年先拎黎揹下,到上年頭去日本派佢出動,去到當地發覺放背囊張櫈面有好多黑色粉,初初以為係張櫈多塵,拎起個背囊拍一拍發覺 d 黑色粉原來向背囊後面護脊位 d 透氣孔度跌出黎,我諗應該係護脊海棉老化,全程 trip 我都要係咁拍 d 粉出黎先敢揹,返到屋企拎部吸塵機黎吸,吸左好多黑色粉出黎,吸完之後本身好軟既背脊位即刻扁哂。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞