仲有冇人用Porter Tokyo 袋?

381 回覆
30 Like 37 Dislike
用到殘殘地先正
防水仲未有問題
近排我都諗住買個Porter 背囊
你咁講完我信心大增
得背囊同銀包
銀包都好平,四百幾蚊
以前讀書都係用porter
出現了
有咩好野推介啊
人瑞想學做潮人
http://store.headporter.co.jp/en/products/detail.php?product_id=103

十年前(2009) 買左呢個款既PORTER(LINK 係HP不過一樣款)
當時11算幾,用到而家只係個頂起左少少皺(應該我求其放潮濕,近睇先覺)
正常使用包你用到五年以上
算啦,每個人都會老
除左不死人之後,我都唔明年齡係咩人有資格少人
米飯都食左幾千年,咁你又食飯
算啦,每個人都會老
除左不死人之後,我都唔明年齡係咩人有資格
米飯都食左幾千年,咁你又食飯
我有個黑色
間野點解執極都未執?
有個head porter Black Beauty返工用
想去執之前買多個

同埋點樣清潔?香港夏天好熱
好多汗手柄位好污糟
可唔可以用洗衣粉 之前用清水浸過
用咁2個porter袋
2個都喺日本買。暫時香港未見過有人孭同款
之前有個on9 fd又係咁
買porter又話而家興咩? 我答佢我鐘意個款唔係鐘意個牌子
買Levis時佢又話而家興咩?我又答佢我鐘意個款唔係鐘意個牌子
我買agnes b又話而家興咩?我又答佢我鐘意個款唔係鐘意個牌子
買乜牌子都話而家興咩? 咁你不如貼個logo上身咪得囉
用銀包only
打算六月去買個head porter背囊
話冇撞果d肯定買d柒款
呢隻色得唔得?
我自己都有一個三十週年綠色迷彩特別版

https://www.yoshidakaban.com/product/102936.html?p=s&p_series=6222&p_lisize=30&p_lisort=0

海港城分店早排慶祝重開,特別搵到當時既物料復刻左一批.
不過 Helmet Bag 又係一早賣曬.
一 search porter helmet bag 就會彈佢張圖出來.
我都係比 e 張圖個造型吸引買左一個.
最鍾意Tanker olive, 點知restock 隻色完全唔同左
感覺有啲柒
唔好介意純粹個人感覺
自己鐘意就好
買左幾年porter
次次去日本都買
最近轉投f/ce

日本買差唔多平一半
咁鳩肉酸都要排隊…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞